Șofer român de TIR, sfârșit tragic pe o autostradă din Spania, după ce s-a răsturnat cu mastodontul

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV. Captură: periodicoclm.publico.es
Foto ILUSTRATIV. Captură: periodicoclm.publico.es

Un șofer român de camion, în vârstă de 37 de ani, a murit ieri dimineață într-un accident de circulație petrecut pe autostrada A2, în dreptul cartierului La Beltraneja din Trijueque, provincia Guadalajara, comunitatea autonomă Castilia-La Mancha, Spania.

Tragicul eveniment a avut loc la ora locală 04:18, când camionul condus de român a virat brusc spre mediana drumului și s-a răsturnat la kilometrul 81, în direcția Madrid. În urma acestui incident, șoferul camionului, un bărbat român de 37 de ani, a murit pe loc.

Cu 40 de minute înainte, la ora locală 03:33, un alt accident a avut loc pe aceeași autostradă, dar în direcția opusă, la kilometrul 82 al A2, spre Zaragoza. Șoferul român de camion este posibil să fi fost distras de eveniment și să fi pierdut astfel controlul volanului. 

În accidentul de la 03:33, o dubă s-a ciocnit de balustradă și a început să ardă. Ambele benzi în direcția respectivă a autostrăzii au trebuit să fie închise timp de câteva ore. Șoferul, un bărbat de 47 de ani, a fost dus la Spitalul Universitar Guadalajara.

La ambele operațiuni au participat Garda Civilă, pompierii de la Consorțiul Provincial cu sediul în Azuqueca de Henares, un medic de urgență, o ambulanță și o UTI mobilă.

 

Vezi și 

 

Franța. Șofer român de TIR, mort pe o autostradă: „Centura era prinsă la spate"

 

Un șofer român de camion, în vârstă de 43 de ani, a murit pe 28 iunie, pe A13 în sectorul Elbeuf din Franța, după ce camionul său s-a izbit de o dubă. 

Un accident în care au fost implicate un vehicul greu de marfă și o dubă s-a produs marți pe A13, în jurul orei locale 12:30, pe sensul Paris-Caen, la ieșirea Maison brûlée. Furgoneta s-a stricat cu câteva clipe înainte și a oprit pe banda dreaptă. Șoferul acesteia, singur la bord, a coborât și și-a găsit refugiu în spatele barierei de securitate. Camionul românului, care sosea din spate, a izbit puternic duba.

Ajunși la fața locului, pompierii au fost nevoiți să descarcereze șoferul român, aflat în stop cardio-respirator, din cabina TIR-ului. Încercările de resuscitare au eșuat, iar șoferul român a fost declarat decedat de paramedici. Șoferul dubei a fost transportat la centrul spitalicesc Elbeuf.

Citește continuarea AICI...

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel