Șofer român, condamnat la închisoare în Ungaria: A șicanat în trafic un alt conațional, punându-i viața în pericol (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Camion, condus haotic pe autostrada, oprit de politisti
Camion, condus haotic pe autostrada, oprit de politisti

Parchetul Districtului Kaposvár a trimis în judecată, în procedură accelerată, pentru infracțiunea de punere în pericol a siguranței rutiere, un român care a șicanat în trafic un alt șofer român de camion, forțând vehiculul condus de victimă să intre pe banda de urgență.

Inculpatul, în vârstă de 45 de ani, conducea camionul său pe autostrada M7 spre Budapesta în mai 2021, cu un vehicul similar în spatele său, când victima a depășit vehiculul inculpatului.

Cei doi șoferi s-au luat apoi la ceartă pe canalul radio pe care îl aveau în comun, deoarece victima îl depășise, astfel că inculpatul a decis să-i dea o lecție compatriotului său.

La scurt timp, inculpatul a depășit și el victima și a trecut pe banda de circulație interioară fără a respecta regulile, apoi, părăsind vehiculul victimei, a virat brusc spre dreapta și a tăiat în fața victimei. Manevra periculoasă a inculpatului a forțat victima să frâneze brusc și să se deplaseze pe banda de urgență pentru a evita o coliziune.

Tribunalul districtual din Kaposvár i-a aplicat inculpatului o pedeapsă de 1 an și 4 luni de închisoare, cu suspendare timp de 2 ani, și o interdicție de a conduce vehicule timp de 1 an. Decizia instanței nu este însă definitivă, iar procuratura a făcut apel, solicitând o pedeapsă mai gravă.

Imaginile video au fost realizate de victimă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel