Soțul muncește în străinătate: Mama care dormea în stradă cu cei CINCI COPII a plecat de acasă din cauza AGRESIUNILOR

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Mama cu cei cinci copii care dormea pe stradă, în București, noaptea trecută, a fost dusă într-o locuință. Femeia a plecat de acasă din cauza agresiunilor cumnatului și ale mamei ei. Soțul său este plecat în străinătate de 6 luni.

Un apel a fost lansat, seara trecută, pe rețelele de socializare, după ce o româncă a fotografiat o familie cu cinci copilași ce stau în stradă, în Piața Veteranilor din Capitală. Mama împreună cu cei mici dormea sub cerul  liber.

 

Potrivit acesteia, mămica cu copiii din stradă spunea că a venit în Bucureștila cineva care s-a oferit să îi ajute, însă nu are nici măcar un telefon ca să dea. Femeia spunea că mămica din stradă voia să renunțe la copii întrucât este disperată de situația în care a ajuns. 

După câteva ore, cele șase suflete au fost duse într-un loc sigur, la adăpost.

Citește și: Strigăt DISPERAT de AJUTOR pentru o familie de ROMÂNI cu CINCI COPILAȘI care dorm pe STRADĂ

 

„Am decis să facem cunoscut felul în care mama cu cei 5 copiii a ajuns în stradă. 

Numele ei este Ioniță Marinela, provine din Călărași, acesta fiind ultimul ei domiciliu.  Soțul ei este într-o țară străină (nu știe exact unde), nu le trimite nici un ban de 6 luni, pe motivul că nu face, acesta fiind la cerșit prin intermediul unei alte persoane care probabil doar îl exploatează. 


Cu soțul ei stătea undeva în Târgoviște , domiciliul care l-a părăsit din cauza încercărilor repetate ale cumnatului ei de a o agresa fizic. A decis să se reîntoarcă la mama ei cu cei 5 copiii în Călărași, însă nici acolo nu a putut rezistă prea mult deoarece mama ei este o persoană care se aprinde foarte repede din orice și toți nervii ei erau descărcați pe copii agresandu-i fizic în mod repetat. 


Plecarea din Călărași a fost ieri în data de 03.09.2019 în jurul orei 16.00, urcându-se în trenul spre București cu gândul că va ajunge la o prietenă mai veche, însă ajungând aici nu s-a mai descurcat să ajungă la locuința respectivei, neamintindu-și adresa exactă.


Obosită fiind, s-a așezat în stradă pentru a se odihni și gândi o soluție a ceea ce ar putea face mai departe, fiind și locul în care o doamnă a găsit-o și a dat de știre în mediul online, fapt pentru care cazul ei a ajuns viral.  Personal, văzând cazul ei, am decis să dau o mâna de ajutor, luând pe propia semnătură copiii împreună cu mama de la protecția copilului, cazându-i în locuința mea pentru câteva zile, după care, așa cum am specificat, voi aranja să se mute undeva pe termen îndelungat împreună cu cei 5 copii ai ei“, a postat pe pagina sa de facebook. N.M.. 


Ce urmează? 

 


„Asociația Integrarea și Dezvoltarea Categoriilor Vulnerabile din apropierea orașului Tecuci, mai exact satul Barcea ne-a comunicat că ne poate oferi spațiu și forță brută pentru ridicarea unei mici căsuțe, urmând că noi să ajutăm cu materiale pentru ridicarea imobilului, pentru a le putea oferi un loc liniștit pe perioada nedeterminată. 


După mai multe discuții cu persoanele care s-au implicat cel mai mult încă de la început și vor rămâne până la sfârșit, am decis că imobilul să nu fie pe numele mamei, ieșind speculații pe internet că dansa nu vrea ajutor decât bănesc, fapt ce s-a constatat a nu fi adevărat, însă ne luăm măsuri de precauție. Rămâne ca acest imobil să fie pus în slujba altor cazuri sociale, în caz că aceasta va părăsi cândva acest imobil“, a scris o femeie, N.M. pe Pagina sa de Facebook.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel