Soția lui Rareș Bogdan povestește gestul SUPERB făcut pentru ea

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Florina Bogdan, soția lui Rareș Bogdan, este o persoană care nu apare prea des în fața presei. Își susține soțul în noua lume în care a intrat și spune că îl consideră capabil de foarte multe lucruri și că va ajunge departe. Aceasta a povestit, în cadrul unei emisiuni, unul dintre gesturile romantice făcute de politician. 

"Chiar la o săptămână după ce ne-am cunoscut, am ieșit la un restaurant și venise o bătrânică cu un coș plin de ghiocei. Era iarnă. Mi-a cumpărat tot coșul respectiv cu ghiocei. Sunt un cumul de gesturi cu care m-a cucerit."

Florina Bogdan spune că la început i s-a părut un bărbat arogant și nu s-ar fi gândit că va fi soția lui.

"Prima dată, sincer, mi s-a părut că este figurant și arogant. El este un bprbat foarte elegant, foarte galant, era un bărbat dorit de femeile din Cluj. Mie mi se părea că este un bărbat cu nasul pe sus. Deci nici prin cap nu mi-ar fi trecut vreodată că eu o să am ceva de-a face cu el. Plus că avea atunci și o mustață și nu pot să zic că "mamă ce m-a dat pe spate", deci chiar nu îmi plăcea", a mai spus soția lui Rareș Bogdan.

Rareș Bogdan a reușit să o cucerească și sunt împreună și astăzi. Au împreună un băiețel, iar luna viitoare urmează să vină pe lume și o fetiță. 

"Niciodată nu mi-a arătat că este gelos, totdeauna mi-a acordat libertatea de care am nevoie.", a mai spus Florina Bogdan.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel