SNOPITĂ în BĂTAIE. Ce s-a întâmplat cu autorul imaginilor care au făcut înconjurul României

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Imaginile în care o femeie este snopită în bătaie, şi care au făcut înconjurul României, încă nu au fost ridicate de procurori şi poliţişti. 

Asta deşi au trecut mai bine de 24 de când au apărut în spaţiul public. Victima acuză că anchetatorii nu au reuşit să o protejeze de individul extrem de violent, informează observator.tv.

Bărbatul nu a dat nici până acum explicații poițiștilor. Ar fi fost căutat, dar cum nu a fost găsit, iar agentii i-au lăsat o simplă citație la poliție.

Bărbatul este cercetat în două dosare penale. Primul, deschis după ce și-a lovit iubita. Aceasta nu a facut plângere momentan la poliție, dar a cerut ordin de restricție. A plecat apoi din țară, iar bărbatul ar fi încălcat ordinul trimițându-i mai multe mesaje de amenințare. A fost reclamată și această situație.

Chiar daca legea permite arestarea pentru 30 de zile a unei persoane care încalcă ordinul de restricție, polițiștii nu au făcut asta. Se apară spunând că a ajuns prea tarziu la ei și că nu poate fi pusă în aplicare decât printr-o plângere directă.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel