Slovacia. Româncă, găsită moartă în camera unui hotel. Autoritățile cred că este vorba despre o crimă

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Slovacia. Româncă, găsită moartă în camera unui hotel
Slovacia. Româncă, găsită moartă în camera unui hotel

Scenă înfricoșătoare într-un hotel din Vrakun, districtul II din  Bratislava. Luni după-amiaza, recepționera unui hotel a descoperit, într-o cameră, cadavrul unei tinere. S-a constatat ulterior că este vorba despre o româncă. 

Angajata hotelului a alertat, imediat, poliția și salvatorii. Ajunși la fața locului, medicii nu au mai putut face nimic pentru tânără.  De altfel, medicul legist nu a exclus varianta unei crime și a dispus efectuarea autopsiei.  

Potrivit purtătorului de cuvânt a Direcției Regionale a Forțelor de Poliție din Bratislava,  Jana Šimunková, o patrulă de poliție a fost chemată, luni după-amiază, la unul dintre hotelurile situate în districtul II din Bratislava. Persoana care a sunat la poliție a anunțat că, în una dintre camerele unității de cazare, a fost găsit un cadavru, relatează cas.sk.

„În interiorul uneia dintre camere a fost găsit cadavrul unei tinere, fără semne de viață. La fața locului s-a descoperit că femeia avea printre bunuri un act de identitate – un pașaport românesc. A fost chemat și un medic legist, care a constatat decesul și nu a exclus o crimă. Prin urmare, medicul legist a dispus efectuarea autopsiei”, a declarat purtătorul de cuvânt al poliției.

 

Anchetatorii au început urmăririle penale

 

Potrivit lui Šimunková, medicul legist a declarat că trupul victimei nu prezenta semne de violență. „Un membru împuternicit al Direcției raionale a Poliției din Bratislava II a început urmărirea penală în materia infracțiunii de omor. Polițiștii efectuează, în prezent, și alte demersuri procedurale pentru stabilirea identității persoanei”, a punctat purtătorul de cuvânt. 

În luna ianuarie, o altă româncă, de 38 de ani, a fost găsită moartă în Grecia.

 

Româncă de 38 de ani, găsită moartă în Grecia. Un văl de mister acoperă decesul Mihaelei, fotografă de succes și mamă a doi copii

 

Mihaela, o româncă în vârstă de 38 de ani, a fost găsită moartă în Keramoti, Grecia. Cazul este învăluit în mister, iar polițiștii greci nu au reținut niciun suspect, după mai bine de o săptămână de la descoperirea trupului neînsuflețit. Mărturia surorii româncei poate face lumină în acest caz. 

Trupul neînsuflețit al unei românce de 38 de ani a fost scos din mare la Keramoti, regiunea Kavala. Un văl de mister acoperă acest caz, în contextul în care până acum autoritățile nu au nicio pistă concretă. Deși medicii legiști nu au descoperit niciun semn de violență pe corpul neînsuflețit al româncei, mărturia surorii sale poate face lumină în acest caz complicat.

 

Mihaela era mamă a două fete minore

 

Vorbind pentru publicația protothema.gr, femeia își amintește ultimele ore din viața Mihaelei, fotograf profesionist și mamă a două fete minore. Prin intermediul mărturiilor rudelor rudelor, se dezvăluie o scenă de coșmar, înainte de a afla tragica veste.

Sora Mihaelei este încă în stare de șoc și nu poate înțelege pierderea surorii sale, un om echilibrat care, din punctul său de vedere, a plecat fericită pentru o scurtă călătorie în Grecia de unde nu s-a mai întors. Chiar dacă tocmai terminase divorțul, Mihaela nu era supărată.

Primul indiciu că ceva este în neregulă a apărut atunci când tânăra de 38 de ani nu a mai dat niciun semn de viață, iar telefonul ei mobil a fost închis, lucru pe care sora ei subliniază că nu l-ar fi făcut niciodată.

Încercarea de a descâlci încet-încet vălul de mister din acest caz, femeia își aduce aminte două evenimente care i s-au părut suspecte. Pe de o parte, mesajul transmis la scurt timp după sosirea Mihaelei la Salonic către mama sa, asigurând-o că este bine, deși nu putea comunica cu ea, iar pe de altă parte, scurta vizită a acesteia la un hotel din Kavala, unde a ajuns cu taxi-ul.

Duminică, 16 ianuarie, dispariția ei a fost anunțată la poliție, iar trupul neînsuflețit a fost găsit 24 de ore mai târziu de către paza de coastă din zonă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel