Italia. Un bărbat și-a abandonat soția beată pe stradă, în toiul nopții. Femeia, lovită mortal de un automobil

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Italia. Un bărbat și-a abandonat soția beată pe stradă, în toiul nopții. Femeia, lovită mortal de un automobil
Italia. Un bărbat și-a abandonat soția beată pe stradă, în toiul nopții. Femeia, lovită mortal de un automobil

O femeie de origine moldovenească, care mergea pe o stadă, fiind în stare de ebrietate, a fost lovită, mortal, de un automobil între Sforzesca și Belcreda.

Paolo Carnevale Miino riscă până la cinci ani de închisoare. Aceasta este de fapt pedeapsa pe care s-ar putea să o execute bărbatul, de 62 de ani, acuzat că și-a abandonat soția beată pe o stradă întunecată, provocându-i astfel moartea.

Magistrații de la Tribunalul Pavia vor anunța sentința pe 25 martie. În urmă cu 4 ani, mai exact pe 12 iulie 2018, Victoria Jacova, de 46 de ani, de origine moldovenească, a fost lovită și ucisă de o mașină în timp ce mergea, în toiul nopții, pe marginea drumului de-a lungul drumului provincial spre Vigevano, între Sforzesca, relatează  ilgiorno.it.

Șoferul, cu domiciliul în Gambolò, care conducea mașina, a fost achitat: viteza cu care se deplasa nu ar fi putut provoca în niciun fel accidentul.

Paolo Carnevale Miino s-a declarat nevinovat. Inculpatul a susținut că soția sa a părăsit singură locuința în acea noapte, după o ceartă, și că a urmărit-o cu mașina, deoarece femeia era beată și fără telefon. În timpul cercetărilor sale ar fi dat peste ambulanțele care îi ajutau soția, care era deja fără viață.

O altă femeia din Moldova a murit, în Italia, în urma unui accident rutier.

 

Badandă moldoveancă din Italia, sfârșit cumplit: Eugenia, lovită mortal de un șofer căruia i-a intrat soarele în ochi 

 

O îngrijitoare din Republica Moldova și-a pierdut viața în Italia, după ce a fost lovită mortal de o mașină.   O îngrijitoare în vârstă de 61 de ani și-a pierdut viața în Italia. Tragedia s-a petrecut în dimineața zilei de duminică, 30 ianuarie 2022, în localitatea italiană Prignano din provincia Modena (regiunea Emilia-Romagna).

Eugenia Erman era originară din Republica Moldova și lucra de ceva timp ca badantă pentru o femeie din localitate. Moldoveanca mergea pe jos, pe marginea drumului. Din primele informații prezentate de jurnaliștii publicației Il Resto del Carlino, totul s-a întâmplat în jurul orei 10:30 pe via Repubblica (cunoscută și ca Strada Provincială 21). Îngrijitoarea din Moldova mergea la acea oră pe jos, pe marginea străzii, când un autoturism Fiat Panda, ce venea din spatele ei, a lovit-o în plin.

Martorii care se aflau în zonă au solicitat imediat o ambulanță pentru femeia de 61 de ani, dar orice tentativă din partea paramedicilor de a-i salva viața a fost inutilă. Din păcate, Eugenia a murit la puțin timp după accident.

La volanul mașinii se afla un bătrân din aceeași localitate, care le-a spus oamenilor legii că a fost orbit de lumina soarelui și nu a reușit să o vadă pe îngrijitoare pe marginea străzii. Așa cum prevede legea italiană, pensionarul va fi anchetat pentru omucidere.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel