Sindicatul lui Ion Rădoi, amenințări pentru Florin Cîțu: „Nu veți scăpa!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Sindicatul lui Ion Rădoi l-a amenințat astăzi cu mesaje agramate postate pe Facebook pe premierul Florin Cîțu după ce acesta a spus că cei vinovați de blocarea metroului vor trebui să plătească financiar, dar și penal.

„Domnul Cîțu, cere respectarea legilor când dumnealui nu respectă Constituția României.Pe timp de pandemie doar domnul Cîțu hotareste ce lege se poate respecta.Domnilor dumneavoastră sunteți aleși de noi, nu sunteți proprietarii acestei tari”, se arată într-unul dintre mesajele postate pe pagina de Facebook Unitatea - Sindicatul Liber Din Metrou.

Citește și Drulă a depus plângere la DNA: „Acțiunea ilegală a unui grup mafiot de a lua un oraș ostatic nu poate rămâne fără un răspuns”

 

„Te consideram cinic domnule premier!”

 

„Domnule Catu, ca prim ministru ai obligația sa asiguri bună funcționare a metroului si tu si Drula. Prin legea bugetului impuneți un buget la Metrorex care va conduce la accidente si incidente grave Sunteti asa de cinici.caci doriți sa faceți asta prind semnatura celor impuși în C A.Domnule Premier, ultima adresa a salariaților din metrou, va cerea sa mediati de urgenta situatia, va explica ca în calitate de ministru al finanțelor publice ati semnat un buget 202 cu pierderi, iar acum in 2021, ati impus reducere cheltuielilor salariale la nivel de 2019.Sunteti alături de Drula, autorul moral al eventualelor, viitoare incidente grave la metrou.Cum sa dai în 2020, cu mare fast, magistrala 5 de metrou în exploatare, pentru asta sa aprobi angajarea de personal in 2020, pentru bună exploatare în conditii de siguranta feroviara, iar în 2021 sa ceri disponibilizarea acelor salariati. Pai nu mai sunt aceleași standarde de calitate??!. Nu mai este nevoie de siguranta feroviara????!!!!!De aceea te consideram cinic domnule premier. La fel si pe mândra Drula.Oamenii nu vor uita niciodată ce faceti acum.Nu veți scapa de rigorile legi. Ca tot invocați ca nimeni nu e mai presus de lege.NIMENI, DECI NICI VOI”, au mai transmis reprezentanții Sindicatului lui Ion Radoi.

 

Câțu: Prejudiciul creat în urma grevei de la metrou va fi recuperat

 

Prim-ministrul a declarat că prejudiciul creat în urma grevei de la metrou va fi recuperat în totalitate de la participanții la protest. Conducerea Metrorex va stabili cine a participat și va dispune reducerea salariilor, a precizat Florin Cîțu.

Citește și Florin Cîțu, primele măsuri după scandalul de la metrou, orchestrat de Ion Rădoi: „Nimeni nu este mai presus de lege!“

„Nimeni nu este mai presus de lege! Și ca să mă asigur, acestea sunt măsurile pe care le impun, ca urmare a acțiunii ilegale de la metrou, condusă de fostul deputat PSD, Ion Rădoi: recuperarea prejudiciului la nivelul societății comerciale și imputarea sumei stabilite ca prejudiciu celor care se fac vinovați; constituirea Metrorex ca parte civilă în evantualele procese de recuperare a daunelor; Metrorex va stabili clar cine a participat la acțiunea ilegală și va reduce salariul acestora cu o zi”, a anunțat premierul

Bucureştiul a fost vineri paralizat de greva de la Metrou. Peste 250.000 de călători au rămas dimineaţă fără transport, după ce sindicaliştii din Metrorex au decis să facă un protest spontan.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel