Sindicalistul Ion Rădoi, plasat sub control judiciar. Aplaudacii săi au protestat în fața DNA

Bogdan Bolojan |
Data publicării:
ion radoi plasat sub control judiciar
ion radoi plasat sub control judiciar

Dupa ore în șir de audieri, sindicalistul Ion Rădoi a fost plasat sub control judiciar. Acesta a fost așteptat de zeci de aplaudaci, la ieșirea de la DNA. 

Preşedintele Sindicatului Liber din Metrou, Ion Rădoi, a fost adus, miercuri, la sediul Direcţiei Naţionale Anticorupţie, pentru a fi audiat într-un dosar privind fapte de corupţie din perioada 2018 - 2021. 

Procurorii DNA au efectuat, miercuri, 16 percheziţii în Capitală şi alte două judeţe în acest dosar.

Percheziţii au avut loc şi la sediul Sindicatului Liber din Metrou, la Primăria Sectorului 3 şi a Sectorului 5, dar şi la locuinţa lui Ion Rădoi.

DNA a anunţat, miercuri dimineaţă, că procurorii de la Secţia de combatere a infracţiunilor asimilate infracţiunilor de corupţie efectuează cercetări într-o cauză penală ce vizează suspiciuni privind săvârşirea unor infracţiuni asimilate celor de corupţie, comise în perioada 2018 - 2021.

"Miercuri, ca urmare a obţinerii autorizărilor legale de la instanţa competentă, se efectuează percheziţii domiciliare în 16 locaţii situate în municipiul Bucureşti şi judeţele Prahova şi Ilfov, dintre care trei sunt sedii ale unor instituţii publice", se menţiona în comunicat.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel