Silvia, o tânără asistentă medicală, moartă în Irlanda după un accident dramatic: Două fetițe de șase ani au rămas singure pe lume

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Silvia, o tânără mămică a două fetițe gemene, a murit departe de casă, în Irlanda, unde a plecat pentru a munci ca asistentă medicală și a-și întreține fiicele, după ce tatăl lor le-a părăsit. Micuțele ei și familia vor doar să o aducă acasă pentru a o plânge pentru ultima dată.

O familie îndurerată are nevoie de susținere pentru repatrierea Silviei. Două fetițe de doar 6 anișori așteaptă să își plângă mama acasă.

Familia Silviei M. face un apel la cei care vor și pot să sprijine familia pentru repatrierea corpului neînsuflețit al tinerei. Silvia a fost soră medicală, a plecat in Irlanda la muncă, lăsând în grija bunicilor fetițele de numai 6 anișori, după ce tatăl lor le-a părăsit, lăsându-le fără nicio susținere financiară. 

Două fetițe de șase ani vor să îi plângă mama acasă

 

În seara de 27 iunie, Silvia si prietena ei au fost implicate într-un accident rutier, Silvia fiind internată în stare gravă. Au urmat mai multe intervenții chirurgicale pentru a-i salva viața Silvei. 

„Din păcate ieri seară am fost anunțați ca Silvica a decedat. Silvia a fost un om cu suflet mare, o mamă iubitoare, o fiica ascultătoare și o mamă care și-a iubit copiii nespus de mult, de asemenea și o prietena de nădejde, iar adevărații prieteni o știu foarte bine. Nu dorim decât sa o aducem acasă, să avem unde o plânge!

Silvia, o tânără asistentă medicală, moartă în Irlanda după un accident dramatic

 

Silvia a fost o persoană cu o foarte bună educație de acasă, cu stimă față de familie și de prieteni. Vă rog pe toți cei care i-ați fost prieteni, care a-ți cunoscut-o ,oameni cu inima mare, să fiți alături de noi, ne dorim foarte mult ca trupul neînsuflețit al Silviei să ajungă și să fie înmormântată în satul de baștină, asa cum se cuvine oricărui moldovean după obiceiurile și tradiția noastră creștină“, scrie tatăl femeii, Constantin M. pe platforma Go Fund Me.

Suma de care are nevoie familia Silviei este 3.500 de euro. Mai multe detalii puteți afla de pe platforma Go Fund Me.

2. -imagine fara descriere- (repatriere-silvia-pstare.PNG)

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel