Silvia Dumitrache, APEL către autorități după drama copilei care s-a sinucis de dorul mamei. "Nu lăsați fără ecou strigătul ei"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Cazul fetiţei de 13 ani din județul Bihor care şi-a pus capăt zilelor de dorul mamei plecată la muncă în Franţa, a impresionat mii de oameni, atât din țară, cât și peste hotare. 

Silvia Dumitrache, președintele Asociației Femeilor Românce din Italia, comentează acest caz tragic.

"Când dai unui copil mai mult decât poate duce"

În timp ce Sputnik nu mai contenește cu laudele la adresa tovarășei prim-ministru și viitoare-prima-președintă-a-României, și din cauza asurzitoarelor bubuieli ale economiei lui Dragnea, suferința și semnalele de ajutor ale unei copile au rămas neauzite.

Vinovați sunt toți cei care de ani mulți cunosc dramele prin care trec copiii și familiile lor din pricina sărăciei și care nu au facut nimic să îndrepte lucrurile. Sunt vinovați toți cei care prin incompetența, iresponsabilitate și indiferența împing părinții să caute soluții în afara țării.

Închipuiți-vă pentru o secundă că este vorba despre copilul dv, despre fetița dv care acum nu mai este. Nu lăsați fără ecou strigătul ei asurzitor plin de durere și singuratate", este mesajul Silviei Dumitrache, președintele Asociației Femeilor Românce din Italia.

Tragedia s-a întâmplat în urmă cu o săptămână, pe 9 martie, atunci când fetiţa de 13 ani, care locuieşte cu tatăl ei şi cu alţi patru fraţi mai mici, a profitat de faptul că tatăl ei era plecat.

Copila s-a urcat în podul casei şi s-a spânzurat de o grindă.

Citește mai mult, aici.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel