Sferă luminoasă, apărută pe cer, pentru a treia noapte, consecutiv într-o comună din județul Brașov

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Sferă luminoasă, apărută pe cer, pentru a treia noapte, consecutiv într-o comună din județul Brașov
Sferă luminoasă, apărută pe cer, pentru a treia noapte, consecutiv într-o comună din județul Brașov

Sfera luminoasă misterioasă de la Hălchiu, județul Brașov, a apărut pe cer a treia dimineață consecutiv. Femeia care a filmat-o și a făcut-o cunoscută a surprins-o iar pe telefon, relatează Stirile TRV.

Obiectul era în același loc unde a apărut și până acum. Oamenii din comună încep să fie curioși și spun că vor cerceta și ei cerul dimineață, ca să lămurească misterul.

Primul lucru pe care l-a făcut dimineață Daniela a fost să verifice dacă sfera luminoasă e din nou pe cer. Și a observat-o în același loc, deasupra morii vechi din comună. A luat telefonul și a ieșit afară să o filmeze. Spune că a fost dificil pentru că sfera se tot mișca.

Femeia spune că obiectul de pe cer are o formă cilindrică, cu o baghetă luminoasă pe diagonală, cu 4 puncte roșiatice, 2 sus și 2 jos. Și nu crede că e un obiect cunoscut, transmit Stirile TRV.

Localnicii din Hălchiu găsesc tot felul de explicații pentru sfera luminoasă, chiar dacă ei nu au văzut-o. Specialiștii nu exclud nicio variantă și spun că, în acea zonă din Brașov, au mai fost semnalate astfel de obiecte de-a lungul timpului.  

 

Mulți oamenii sunt de părerea că au văzut un OZN

 

De atflel, o lumină puternică a fost surprinsă pe cer, în orașul Brașov, două nopți la rând. Imaginile  au devenit rapid virale și au făcut o mare vâlvă, iar mulți oamenii sunt de părerea că au văzut un OZN. 

Mai mulți brașoveni au putut observa și filma pe cer, pentru două nopți consecutiv, un obiect luminos, în formă de sferă, pe care internauții l-au catalogat imediat ca fiind OZN. Imaginile postate pe rețelele de socializare au devenit foarte repede virale. Însă, dacă cei pasionați de supranatural au considerat că aceasta este dovada că suntem monitorizați de către extratereștri, cei mai realiști au considerat că poate fi vorba despre un balon meteorologic și că, într-un fel sau altul, reflexia lunii l-a făcut atât de vizibil, notează Antena 3.  La etapa actuală, nu s-a stabilit cu exactitate ce anume a fost filmat pe cerul Brașovului. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel