Sfârșit tragic pentru un bărbat din Giurgiu. A murit într-un incendiu care i-a cuprins casa. Pompierii l-au găsit sub dărâmături

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un incendiu violent a avut loc noaptea trecută, într-o casă din județul Giurgiu. Sub dărâmături, pompierii au găsit trupul carbonizat al proprietarului, un bărbat în vârstă de 74 de ani.

 

Incendiul violent a avut loc în noaptea de miercuri spre joi într-o casă din localitatea Valea Bujorului, din județul Giurgiu, scrie Mediafax. De asemenea, potrivit ISU Giurgiu, un bătrân și-a pierdut viața în incendiul violent izbucnit în locuința sa.

Vecinii au fost cei care au sunat la 112, însă a fost prea târziu pentru bătrân. Pompierii din cadrul Detașamentului Giurgiu au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD. Aceștia au constatat faptul că incendiul se manifesta în interiorul camerelor și la acoperiș, iar unul dintre pereții casei și tavanul erau prăbușite.

Ajunși la fața locului, aceștia au început căutările, astfel că, bărbatul, în vârstă de 74 de ani, a fost găsit carbonizat, sub dărâmături. Cel mai probabil tragedia s-a produs din cauza jarului sau a scânteilor provenite de la sistemul de încălzire, scrie Mediafax.

 

Un român a ajuns la spital după ce a reuşit să iasă singur din casa cuprinsă de incendiu. ,,S-a trezit înconjurat de flăcări"

 

Un bărbat în vârstă de 63 de ani a fost transportat la Spitalul Judeţean de Urgenţă "Mavromati" Botoşani, după ce a suferit arsuri şi a inhalat fum în urma unui incendiu care i-a cuprins locuinţa.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU), Dorina Lupu. bărbatul din localitatea Chiţoveni - oraşul Flămânzi a fost surprins de incendiu în timp ce dormea, scrie Agerpres. Bărbatul a reuşit să iasă singur din casa cuprinsă de flăcări.

"Când s-a produs evenimentul, proprietarul, în vârstă de 63 ani, dormea. S-a trezit înconjurat de flăcări. A reuşit să iasă din locuinţă şi a cerut ajutor de la un vecin. Acesta a suferit arsuri la nivelul capului, mâinilor şi a inhalat fum, fiind transportat la spital pentru îngrijiri medicale de specialitate de un echipaj al Serviciului Judeţean de Ambulanţă.

Pompierii din cadrul Punctului de Lucru Flămânzi şi Detaşamentului de Pompieri Botoşani au ajuns la faţa locului cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi au constatat că ardeau bunurile din interiorul casei, dar şi acoperişul. În camera unde s-a produs incendiul, tavanul era prăbuşit", a afirmat purtătoul de cuvânt.

Oficialul ISU a precizat că incendiul a fost provocat de o lumânare lăsată nesupravegheată, scrie Agerpres.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel