Sfâșietor! O bătrână a ajuns în spital MÂNCATĂ de VIERMI: Fiica ei din ITALIA o reneagă -„Nu mă întorc nici dacă MOARE“

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

O mamă de 84 de ani a fost abandonată de fiica ai plecată definitiv în Italia, care a afirmat că nu se va înoarce în țară nici la înmormântarea celei care i-a dat viață. Bătrâna și-a pierdut ochiul după ce a fost mâncat de viermi din cauza condițiilor insalubre în care era forțată să locuiască.

O bătrână de 84 de ani a ajuns la spital în stare de inconștiență după ce ochiul ei a fost efectiv devorat de viermi. Femeia a fost părăsită de propria fiică plecată în Italia, în urmă cu 12 ani. De atunci nimeni nu s-a mai îngrijit de soarta bătrânei care statea închisă în casă săptămâni întregi fără hrană.

Când a plecat în Italia, fiica ei i-a cumpărat bătrânei, deja neputincioasă, o casă în satul Gorban din Iași, contra sumei infime de 1.000 de lei. Și acolo a abandonat-o, în casa care în scurt timp i-ar fi devenit cavou. cele două femei ar fi avut împreună un apartament în Iași pe care l-au vândut în urmă cu 12 ani, apoi fata a plecat fără a se mai înoarce vreo secundă la mama sa.

Aparent, o vecină care îi ridica pensia în fiecare lună de la poștaș s-ar fi angajat să-i poarte de grijă. A lăsat-o, însă, singură în casă săptămâni întregi, timp în care ochiul femeii imobilizate la pat de durere a fost mâncat total de viermi.

Chiar de ziua Sfintei Parascheva salvatorii de la 112 au fost solicitați la locuința bătrânei, găsind-o pe aceasta în stare de inconștiență. Ajunși la fața locului, membrii unui echipaj SMURD au constatat că femeia avea ochiul drept mâncat de viermi. Larva era mișcătoare și în plin proces de hrănire cu bucăți din globul ocular, relatează BZI.ro.

„În 35 de ani de carieră nu am văzut așa ceva. Ne-am mai confruntat cu situații similare, însă aceasta este de departe cea mai șocantă chiar și pentru noi, medicii specialiști“, a declarat pentru presa ieșeană prof. dr. Camelia Bogdănici, șefa Clinicii de Oftalmologie de la Spitalul „Sf. Spiridon” Iași.

Deși oamenii din comună cunoșteau cu siguranță situația bătrânei, au lăsat-o să ajungă într-o stare critică. Primarul, în urma unei discuții cu medicii spitalului, s-a disculpat spunând că nu s-a implicat deoarece bătrâna, deși locuia de 12 ani în comună, nu are acte pe casă și domiciliu.

Impresionați de cazul bătrânei, medicii au hotărât să facă o faptă bună și să se îngrijească de starea acesteia. Decizia a fost luată după ce au contactat-o și pe fiica acesteia care locuiește în Italia și a afirmat clar și răspicat că nu va veni nici la înmormântarea mamei ei.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel