Senator USR: Demisia lui Tăriceanu e oportunistă

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Senatorul USR Vlad Alexandrescu a afirmat, sâmbătă, că liderul ALDE Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului pentru a câştiga imagine. El a adugat că ALDE se va destrăma.

„În momentul de faţă PSD nu mai reuşeşte să facă nimic. Săptămâna trecută la Senat PSD ar fi vrut să pună un nou preşedinte al Senatului, după demisia domnului Călin Popescu Tăriceanu, o demisie oportunistă, pentru a câştiga imagine. PSD nu a reuşit pentru că nu avea voturile necesare, drept care a amânat această încercare pentru săptămâna care vine", a declarat Vlad Alexandrescu, la Digi 24.

Senatorul USR a adăugat că ALDE se va destrăma într-un mod„penibil".

„Vom vedea dacă PSD reuşeşte şi vom vedea felul penibil în care se va destrăma ALDE, pentru că acum ALDE e acum tras de două părţi, de domnul Tăriceanu care brusc se intră în Opoziţie şi domnul Meleşcanu care ar vrea să devină al doilea om în stat. Între aceste două soluţii după părerea mea nu există niciun fel de termen mediu, pentru că nu poţi să fii în acelaşi timp şi la putere şi în Opoziţie", a mai spus Alexandrescu.

Călin Popescu Tăriceanu şi-a dat demisia din funcţia de preşedinte al Senatului, iar noua conducere va fi aleasă marţi, 10 septembrie, conform Mediafax.ro.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel