Semifinale Chefi la Cuțite 30 noiembrie 2022. Adrian, Raluca și Flori s-au calificat în finală

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Au mai rămas doar două ediții din Chefi la Cuțite, sezonul 2022: cea din seara asta și finala din 1 decembrie. Mari surprize în semifinalele concursului. 

Așa cum se întâmplă în fiecare sezon Chefi la Cuțite, vor fi trei finaliști care vor găti alături de concurenții care le-au fost cei mai dragi, fie că a fost din propria echipă sau din alta. Numele marelui câștigător sau câștigătoare îl vom afla pe 1 decembrie. În ediția de miercuri aflăm numele celor trei finaliști. 

Ce vedem astăzi la Chefi la Cuțite: Cei nouă semifinaliști – Adrian Stroe, Mădălina Cafadaru, Raluca Todea, Roxana Crudu (Oxy), Dan Manciu, Gabriel Drăgușanu, Florica Boboi, Paco și Gigi Nicolae au trăit emoții intense la primele două probe din semifinală. Pentru primul test au avut de preparat cinci farfurii în care să evoce gustul copilăriei, jurații fiind chiar persoane apropiate lor. Iar pentru cel de-al doilea test, Gina Pistol le-a cerut să creeze o farfurie de lux, gătind împreună cu jurații probei anterioare.

Astfel, lui Paco i s-a alăturat soția, Oxy a gătit cu cea mai bună prietenă, Mădălina Cafadaru s-a aflat la bancul de lucru cu fiica ei, Gabriel Drăgușanu a fost secondat de soția sa.

3. -imagine fara descriere- (paco-chefi-la-cutite-30-noiembrie-2022.jpg)

Lui Gigi Nicolae i s-a alăturat iubita, Raluca Todea a gătit împreună cu soțul, Dan Manciu a primit vizita mamei sale în platou, Florica Boboi a fost ajutată de fratele ei, iar Adrian Stroe a gătit împreună cu mama sa, dar i-au fost alături și copiii. Proba a creat momente cu adevărat impresionante în platoul Chefi la cuțite, întâlnirile cu cei dragi fiind încărcate de emoții. Printre lacrimi, dezvăluiri emoționante și un val de energie pozitivă primit de la apropiați, concurenții s-au simțit și mai motivați în lupta pentru marele trofeu.

2. -imagine fara descriere- (semifinale-chefi-la-cutite-30-noiembrie-2022.jpg)

Chefi la Cuțite 30 noiembrie 2022. Numele finaliștilor

 

Semifinala continuă în această seară, când telespectatorii vor putea urmări jurizarea celei de-a doua probe, făcută de foști concurenți Chefi la cuțite, dar și desfășurarea celui de-al treilea test, care le cere concurenților să gătească un ”signature dish”, acel preparat în care să se regăsească personalitatea și creativitatea lor culinară, jurații fiind chiar cei trei Chefi. ”Ultima probă din semifinală atârnă cel mai greu.

E o jurizare în urma căreia îți poți trimite oamenii acasă. E o presiune foarte mare pentru noi”, a declarat Chef Florin Dumitrescu. ”Dumnezeule, urmează să ne dăm și noi ultimele note din acest superb sezon 10!”, a spus cu emoție Chef Cătălin Scărlătescu. Cel mai așteptat moment al acestei seri este anunțarea finaliștilor! Toate cele trei probe sunt jurizate cu note de la 1 la 5, în urma totalului punctajelor stabilindu-se primele trei locuri ale clasamentului.

Sunt locurile ocupate de finaliști. După un parcurs încărcat de obstacole grele și provocări surprinzătoare, doar trei concurenți rămân în lupta pentru marele trofeu al sezonului aniversar Chefi la cuțite și pentru premiul de 30.000 de euro. Iar numele lor le vor fi dezvăluite telespectatorilor în ediția show-ului culinar difuzată de Antena 1 în această seară. 

Finaliștii Chefi la Cuțite 2022 Live 

A început ultima probă, cea care va decide numele celor trei finaliști. Este vorba despre un signature dish (în traducere, un preparat care îi reprezintă pe concurenți, dar care trebuie să fie pe măsura unui concurent care să merite să se califice în finală). Concurenții și-au luat notele de la foștii concurenți Chefi la Cuțite, iar această a doua probă va fi jurizată de Bontea, Dumitrescu și Scărlătescu. Notele se adună și aflăm semifinaliștii. 

Așa cum am anticipat în urma jurizării, cei trei finaliști sunt Flori de la Bontea, Raluca de la Dumitrescu și Adrian de la Scărlătescu. 

Flori a izbucnit în plâns când a aflat că s-a calificat în finală: "Nu-mi vine a crede! Nu cred!" a fost tot ce-a putut să zică Flori. A fost pur și simplu șocată de veste și a căzut în genunchi. Nu și-a putut reveni timp de mai multe minute din uimire ca a ajuns în finală. 

Aceasta a sunat-o chiar pe mama ei și a anunțat-o că a ajuns în finală. Aceasta a plâns minute în șir după aflarea veștii, inclusiv la testimonialele de după. A fost una dintre cele mai explozive reacții care s-au văzut în toate sezoanele la Chefi la Cuțite. 

Finala Chefi la Cuțite 2022

De această dată, concurenții vor avea voie să aleagă doar câte patru membri care să gătească pentru ei. Este o noutate pentru acest sezon pentru că până acum toți concurenții ajungeau să facă parte dintr-o echipă în finală și să lucreze pentru cel care îi alegea. Lucrurile se complică foarte mult și este posibil ca unele alegeri să fie gândite strategic și să nu fie aleși concurenți din propriile echipe. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel