Eliminare Chefi la Cuțite 29 noiembrie 2022. S-au aflat numele semifinaliștilor

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Ediția de luni seara de "Chefi la Cuțite" a fost ultima din etapa battle-urilor. De marți încep semifinalele, iar pe 1 decembrie vom afla marele câștigător. 

Este ultimul battle Chefi la Cuțite din acest sezon. Cele trei echipe au avut de găsit "signature dish", așadar în farfurii era necesar să se regăsească semnătura bucătarului șef care conduce echipa: Scărlătescu, Bontea și Dumitrescu.

Jurații care au decis punctajele de luni seara au fost dansatorii din echipele lui Cocuța și a lui Boantă. Chef Florin Dumitrescu și-a folosit ultima amuletă din acest sezon, cea care obliga ceilalți doi chefi să gătească timp de 30 de minute pentru el. Înaintea de începerea probei, Dumitrescu și Bontea, cei care trebuiau să gătească pentru Scărlătescu, au avut la dispoziție câteva minute pentru a stabili cu echipele lor ce urmau să gătească în această seară. 

În timp ce Dumitrescu încerca să explice echipei proprii ce vor găti, Cătălin Scărlătescu a încercat să-l încurce și până la urmă s-au certat. De aici, cearta a căpătat amploare, iar cei doi chefi au ajuns la cuvintele grele, chiar să se jignească reciproc. 

Chefi la Cuțite 28 noiembrie 2022

 

După ce toate lucrurile au fost stabilite și a început proba, Sorin Bontea și cu Florin Dumitrescu s-au apucat de sarcina dictată de amuleta lui Cătălin Scărlătescu. Astfel, Dumitrescu a curățat cartofi pentru Scărlătescu și i-a făcut un piure, iar Bontea i-a gătit perele în vin. De asemenea, după ce au trecut primele 30 de minute din probă, chefii s-au putut realătura echipelor proprii, iar chef Bontea și-a folosit o amuletă în ultimele minute ale probei, când urma montajul farfuriilor: acesta a dat "freeze" la câte doi concurenți din echipele adverse, rămânând câte unul singur din fiecare echipe să se ocupe de montaj. În ultimele secunde s-au alăturat toți. 

2. -imagine fara descriere- (chefi-la-cutite-28-noiembrie-2022.JPG)

În cele din urmă la ultimul battle al acestui sezon a fost egalitate între Bontea și Dumitrescu. Astfel, cei doi chefi au obținut câte cinci farfurii, iar Cătălin Scărlătescu o singură farfurie. Așadar, de la Scărlătescu intră toți concurenții la duel, iar de la Bontea și Dumitrescu, câte jumătate din concurenți.

Sorin Bontea a decis să-i trimită la duel pe Flori, Gigi și Titus. În semifinale intră așadar Paco și Gabriel de la echipa lui Bontea. 

Florin Dumitrescu a decis să-i trimită la duel pe Manciu și  Raluca . Oxy intră de asemenea în semifinale. 

Chefi la Cuțite 28 noiembrie 2022. Duelul pentru semifinale

Alături de cei trei concurenți semifinaliști, li se vor alătura și alții, mai precis cei care trec de proba duelului. Pentru această probă, concurenții trebuie să gătească mâncare vegetariană. Pentru mulți, aceasta misiune este una dificilă.

"Ce să le gătesc eu vegetarian? Le tai o vânătă în două și gata", a spus Madălina-Dubai înainte de probă. 

Notele de la duel și următoriii semifinaliști: 

Al treilea concurent din semifinale Raluca - 15 puncte. A gătit un burger vegetarian care i-a uimit pe cei trei chefi.

Al patrulea concurent din semifinale Flori - 12  puncte 

Al cincilea concurent care inntră în semifinale Adi - 12 puncte 

Al șaselea concurent care intra în semifinale Manciu - 14 puncte 

A șaptea semifinalistă Mădălina Dubai - 12 puncte 

Al optulea semifinalist este Gigi - 11 puncte 

Eliminați din concurs sunt Titus și Mădălina-Lady Nosfe. 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel