Șeful sindicatului de la metrou, Ion Rădoi, amenință că își va da foc

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
ion radoi piata victoriei
ion radoi piata victoriei

Ion Rădoi, liderul sindicaliștilor de la metrou, a amenințat luni, 24 mai, într-o conferință de presă, că își va da foc dacă directorul Metrorex va evacua și sindicatul din sediul deținut în stația de metrou de la Piața Unirii.

„Biroul meu are vreo doi metri, aici, în Piață Unirii 1. Eu, de acolo nu voi ieși decât dacă îmi dau foc sau mă omoară, că oricum m-au amenințat, dar s-ar putea să aibă o surpriză.", a spus Ion Rădoi, într-o conferință de presă.

„Să mergem noi să îi evacuăm de acolo și să vină în subteran, că metroul circulă în subteran și să nu mai dăm 400.000 de euro anual că să stea ei acolo la etajul 9.

Eu aș transmite prin intermediul dumneavoastră că domnul general Drula să mai învețe și nițică diplomație, că tehnic este mai greu să mai învețe acum.

Nu știu ce au de gând, dar din datele pe care le avem vor să vândă tot ceea ce mai este de vândut în țară asta, iar acolo unde au de a face cu servicii de stat să le externalizeze", a declarat Ion Rădoi într-o conferință de presă cu titlul „Explozie la metrou”, potrivit Antena 3.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel