Șefa ICR Londra, propusă spre revocare. Decizia finală va fi luată de Parlament

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Șefa ICR Londra, propusă spre revocare. Decizia finală va fi luată de Parlament
Șefa ICR Londra, propusă spre revocare. Decizia finală va fi luată de Parlament

Preşedintele Institutului Cultural Român (ICR), Liviu Jicman, a declarat că a propus revocarea din funcţie a directorului ICR de la Londra, Catinca Nistor.

„Am înaintat o propunere de revocare a directorului ICR Londra, Catinca Nistor”, a declarat Jicman potrivit Știrile PRO TV.

La 1 martie, şefa ICR Londra a cântat într-un spectacol găzduit de instituţia pe care o conduce, la care a fost prezent şi violoncelistul Andrei Cavassi, stânind numeroase critici în social media.

Șefa Institutului Cultural Londra a cântat într-un spectacol unde a fost și o manea. Catinca Maria Nistor, alături de violoncelistul Andrei Cavassi

 

Numirea lui Nistor la conducerea ICR Londra a fost criticată de USR

 

În aprilie, numirea lui Nistor la conducerea ICR Londra a fost criticată de USR, care a acuzat că ”PSD şi PNL fac ceea ce ştiu mai bine şi anume să-şi împartă funcţii şi să pună la conducerea instituţiilor oameni total nepregătiţi profesional, strict pe criterii politice”.

„Ce o recomandă? Este fiica actorului Stelian Nistor, fost lider al Lojei Masonice de rit scoţian. A fost trimisă în judecată pentru că şi-ar fi atribuit sume de bani necuvenite, ca director interimar al Teatrului Bulandra, funcţie pe care a ocupat-o în mandatul Gabrielei Firea. Întrebată în timpul audierilor care sunt principalele sale obiective pentru acest mandat, a afirmat cu nonşalanţă că deocamdată nu este în măsură să răspundă la întrebare şi că va putea răspunde concret în anul… 2023”, arătau atunci reprezentanţii USR.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel