Secția Consulară de la Viena își suspendă activitatea cu publicul, ca urmare a lockdown-ului

Bogdan Bolojan |
Data actualizării: | Data publicării:

Secția Consulară de la Viena anunță că își suspendă activitatea cu publicul până pe data de 6 decembrie inclusiv, ca urmare a lockdown-ului anunțat de autoritățile austriece. 

"ANUNȚ IMPORTANT

Suspendarea activității de lucru cu publicul
între 17 noiembrie – 6 decembrie (inclusiv) 2020

Urmare carantinei anunțate de autoritățile austriece în contextul creșterii alarmante a cazurilor de îmbolnăviri cu SARS-COV 2 (Covid-19), vă informăm că începând din 17 noiembrie și până 6 decembrie (inclusiv), activitatea de lucru cu publicul la Secţia Consulară Viena a fost suspendată.

Pentru acordarea de asistență consulară în situații deosebite sau servicii consulare urgente, temeinic justificate, determinate de necesități deosebite (ex.: decese, accidente, acte solicitate de autoritățile locale în contextul epidemiei etc.), personalul Secției consulare stă, în continuare, la dispoziția cetățenilor români.

Informații privind serviciile consulare, programul oficiilor consulare, precum și numerele de telefon la care puteți primi asistență consulară pot fi găsite aici: https://informatiiconsulare.ro/mae/;
http://www.mae.ro/romanian-missions;
https://www.econsulat.ro/;
https://viena.mae.ro.
Reluarea programului de lucru obișnuit cu publicul va fi anunțată, atât pe pagina de internet a oficiului consular, cât și prin notificare în contul dumneavoastră de pe econsulat.ro.

Facem apel la înțelegerea dumneavoastră față de această situație excepțională. Vă adresăm rugămintea de a urmări și respecta cu strictețe măsurile impuse de autorități, pentru a vă proteja și a-i proteja pe cei din jurul dumneavoastră", anunță Ambasada României din Austria.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel