Secretele CASEI GROAZEI din Caracal: Dincă - profilul unui CRIMINAL în SERIE. Ce s-a descoperit în BUNCĂR

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
antena3.ro
antena3.ro

Anchetatorii care i-au făcut profilul psihologic lui Gheorghe Dincă susțin că acesta ar avea profilul unui criminal în serie. El construise în casa din Caracal un buncăr pentru viitoare victime.

Surse apropiate investigației au declarat, pentru Realitatea TV, că s-a stabilit că Gheorghe Dincă ar fi acționat singur. Anchetatorii nu au găsit probe care să dovedească faptul că ar face parte dintr-o rețea de trafic de carne vie sau rpoxenetism. Aceleași surse citate de Realitatea Tv, susțin că suspectul în cazul tragediei din Caracal ar fi avut un buncăr pregătit pentru viitoare victime.

Anchetatorii au ajuns la concluzia sumbră că buncărul din casa lui Gheorghe Dincă fusese construit pentru viitoarele victime și asta după ce, în urma cercetărilor buncărului, experții nu au găsit ADN-ul vreunei persoane care să fi fost ascunsă acolo până acum. 

Anchetatorii i-au făcut și un profil lui Dincă - profilul unui criminal în serie. La fel de important, nu există dovezi care să arate că Dincă avea complici. Nici în ceea ce-i privește pe membrii familiei, dar nici în privința altor persoane.

Deocamdată, nu au găsit însă probe care să demonstreze că bărbatul ar fi ucis și alte persoane în afară de Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu, tinerele pe care Dincă susține că le-a ucis.

Procurorii au în continuare acuzația de trafic de persoane dar nu l-au putut asocia pe Dincă cu o rețea de trafic, asta după ce s-au vehiculat informații potrivit cărora Dincă ar fi încălcat legea în Italia. Au fost cerute informații de la autoritățile din Peninsulă. Anchetatorii din Italia au spus că Dincă nu se afla în evidențele lor.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel