Seară de cultură în Graz

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
StiriDiaspora
În 19 Noiembrie 2015: teatru romanesc, muzică clasică, discurs motivațional și invitați speciali! Vezi programul.

In 19 Noiembrie 2015 Restaurantul romanesc Osanu din Graz ( Reininghausstraase 60 Graz 8020) ne invită la o Seara de cultura cu teatru romanesc, muzica clasica, discurs motivational si socializare cu invitati speciali:


Teatru Puppets Art Time, teatru profesionist din Romania, violonista Iulia Ioanas Timisoara si Lica Nemes Cluj Napoca  speaker si trainer ( Coaching und Training )


18.00 inceperea programului : introducerea
18:15 Violonista Iulia Ioanas va sustine o piesa muzicala de exceptie Meditatia de Thais
18:25 Piesa de teatru Prostia romaneasca de Ion Creanga sustinuta de Teatrul de Buzunar Puppets Art Time, o companie profesionista de teatru pentru copii din Iasi, cu o vasta activitate nationala si internationala.
19.20 Lica Nemes discurs motivational „VISEAZA MARET” veti afla 19 Motive pentru a visa maret”

19:45 Balada de Ciprian Porumbescu sustinuta de violonista Iulia Ioanas absolventa a Universitatii de Vest Timisoara, Facultatea de Muzica sectia „Stilistica interpretarii muzicale” si colaboratoare a orchestrei Banatul din Timisoara, cu care a cantat in tari ca Olanda si Franta. Ca solista, a cantat cu orchestre de tineret in Romania si Franta. Momentan studiaza la Graz cu celebra violonista Silvia Marcovici si preda ore de vioara.
20:00 Tombola Surpriza serii
20:10 Inchiderea primei parti si deschiderea partii a doua SOCIALIZARE

 

Proiectul urmăreşte promovarea culturii române şi a spectacolelor româneşti atât în rândul familiilor de români emigrate în Austria cât şi a familiilor de diferite  naţionalităţi.  Considerăm că este foarte importantă menţinerea legăturii copiilor românibdin diaspora cu elementele esenţiale ale culturii româneşti, iar unul dintre acestea este scriitorul Ion Creangă.  Spectacolul tradiţional românesc ,,Prostia Omenească”, creat după povestea marelui scriitor român, are ca scop  imbogăţirea cunoştinţelor copiilor legate de cultura ţării din care provin. Un spectacol cu păpuşi şi actori,  în care umorul irezistibil, binecunoscut tuturor, al marelui Creangă,  împletit cu gaguri păpuşăreşti, aduc spectacolul mai aproape de copii dar şi de cei trecuţi de această vârstă. 

 

Mai multe detalii, AICI.
 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel