Se întâmplă în România: O fetiță de 10 ani a murit sub ochii tatălui, după ce a căzut din căruța plină cu coceni

Liviu Ludovic |
Data publicării:

O fetiţă de numai 10 ani din localitatea gălăţeană Roşcani a murit, după ce a căzut din căruţa în care se afla alături de tatăl său. Copila şi bărbatul se aflau pe un morman de coceni, iar la un moment dat s-au dezechilibrat într-o pantă şi au căzut de la înălţime. Fetiţa a murit pe loc.

Conform IPJ Galaţi, accidental s-a produs în localitatea Roşcani. Copila de 10 ani se afla împreună cu tatăl său într-o căruţă, pe o grămadă de coceni. La un moment dat, într-o curbă, încărcătura s-a înclinat, iar fetiţa şi tatăl ei au căzut pe carosabil.

“La faţa locului, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Târgu Bujor, sesizaţi, prin apelul unic de urgenţă 112, au constatat că decesul victimei ar fi survenit după ce ar fi căzut dintr-un atelaj hipo, condus de tatăl său, un bărbat, de 44 de ani. Din verificări, a reieşit că atelajul era încărcat cu coceni şi, la coborârea unei pante, cei doi ar fi căzut de pe încărcătură, pe partea carosabilă”, a transmis marţi IPJ Galaţi.

Echipajul SMURD, sosit la locul accidentului, a constatat decesul minorei, leziunile suferite de fetiţă fiind incompatibile cu viaţa.

Poliţiştii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă.

Serie de accidente în Galați

 

Incidentul vine la numai două zile după accidentul rutier grav, în care cinci persoane au rămas încarcerate. 

Cinci persoane au fost rănite într-un accident rutier, produs în noaptea de sâmbătă spre duminică, pe centura orașului Galați. O mașină de tip taxi s-a răsturnat după ce a lovit un alt autoturism. Toate victimele au fost încarcerate.

Potrivit ISU Galați, apelul de urgență a fost făcut în jurul orei 2.10. Un taxi marca Skoda care transporta doi clienți a fost lovit de o mașină Mini Cooper în care se aflau două persoane.

Toate cele cinci victime au rămas încarcerate și a fost nevoie de intervenția echipajului de descarcerare. Potrivit salvatorilor, șoferul taxiului și cei doi clienți de 55 și 60 de ani au multiple traumatisme. Victimele din cea de a doua mașină sunt șoferul de 35 de ani care are politraumatisme și o femeie de 25 de ani cu șoc hemoragic, fractura de femur si traumatism cranio-cerebral.

Toate victimele au fost descarcerate și transportate la Unitatea de Primiri Urgențe a Spitalului Județean Galați. Ambele autoturisme au fost avariate în proporție de 90%.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel