Se apropie sezonul cald în Italia: Tinerii s-au înghesuit astăzi pe plaja din Ostia, unii chiar au chiulit de la școală

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Se apropie sezonul cald în Italia: Tinerii s-au înghesuit astăzi pe plaja din Ostia, unii chiar au chiulit de la școală / Foto: Captură video youtube
Se apropie sezonul cald în Italia: Tinerii s-au înghesuit astăzi pe plaja din Ostia, unii chiar au chiulit de la școală / Foto: Captură video youtube

Plaja din Ostia, Italia luată cu asalt de turiști și tineri: mai mulți studenți au fost prinși în timp ce chiuleau de la școală pe plajă, pentru a se bucura de soare.

Plaja din Ostia a fost surprinsă plină de studenți și turiști la sfârșit de primăvară, deși era o dimineață de zi lucrătoare și cu școală.

Nu este încă vară, dar se apropie 1 mai, și anume începutul oficial al sezonului balnear. Deja ieșirile pe plajele din Italia pot confirma că vara este chiar după colț.

Mai mulți studenți au fost surprinși chiulind de la școală pe plajă

 

Apa și soarele cald de astăzi, care fac din această zi, în toate sensurile, prima adevărată sărbătoare de primăvară, au făcut ca pe plaja din Ostia să răsară de peste tot grupuri numeroase de tineri, inclusiv grupuri de turiști și cupluri. Pentru a se bucura de prima zi oficială cu soare, studenții pare să fi chiulit inevitabil de la școală, judecând după numărul impresionat de tineri de pe litoral.

Pe jos, cu autobuzul sau cu trenul, încă de la primele ore ale zilei de astăzi, studenții din Roma au fost pe litoral mai punctuali decât la cursuri, lăsându-se sărutați de soare. S-au strâns ușor ușor și oameni cu copii care terminau programul de juncă, turiști, fiecare cu câte un scop, unii pentru a juca fotbal, alții pentru a se plimba pe malul apei.

Este bine cunoscut de locali că mai devreme sau mai târziu plaja de la Ostia atrage tineri. Majoritatea vin aici doar pentru a se relaxa într-o vacanță, în timp ce alții văd în această locație un prilej de a-și căuta un loc de muncă de vară pentru sezonul estival care urmează.

Semne pozitive pentru turism pe plaja Ostia

 

O surpriză plăcută alături de aceste "rândunici" adolescente a fost prezența unui număr bun de turiști pe plaja din Ostia, care s-au alăturat elevilor pentru a profita de o zi splendidă, cu o temperatură ideală pentru pantaloni scurți, dacă nu chiar costume de baie.

Cu toate acestea nimeni nu a avut curajul de a face o baie în mare încă. O noutate având în vedere faptul că suntem la puțin peste jumătatea lunii aprilie, ceea ce marchează un început bun în ceea ce privește turismul sezonier. Mulți italieni au fost prezenți, dar mai ales străini în trecere, care par interesați să își caute cazare aici la vară, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel