Scrisoare din 1969 cu previziuni înspăimântătoare și exacte despre viitor, găsită în Marea Britanie

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
scrisoare_gasita_in_canapea_anglia
scrisoare_gasita_in_canapea_anglia

Un tapițer din orașul englez Peterborough, Cambridgeshire, a descoperit, într-o canapea veche, o scrisoare din 1969, care conține previziuni înspăimântătoare și precise despre viitor.  

Peter Beckerton, în vârstă de 67 de ani, a găsit mesajul din trecut, când a fost chemat să renoveze o canapea veche. Scrisoarea a fost scrisă pe 23 februarie 1969 de o fetiță de 11 ani. În scrisoare, fetița povestea cum va arăta viața și lumea în viitor.

Autoarea a scris că, în viitor, telefonul va avea un ecran mare, pe care se va putea vedea interlocutorul. „Va fi ca la televizor”, a scris autoarea.  Și televizoarele, conform previziunilor ei, se vor schimba: de la cutii voluminoase la unele ecrane mari și plate. Ea a mai  sugerat că ar va fi posibil să fie schimbate canalele nu pe panoul dispozitivului, ci folosind butoanele din cotiera scaunului.

Eleva a mai prezis că toate casele vor deveni inteligente și că ușile vor fi deschise de la distanță folosind butoane, scrie lenta.ru.

 

Citeste si: Profeția lui Messing: În 2021, economiile Americii și Europei se vor prăbuși. O singură țară va rămâne stabilă economic și politic

 

Cu toate acestea, în scrisoare există și profeții încă neîndeplinite. Autoarea a descris că, în viitor, nu va exista hrană obișnuită, iar oamenii se vor hrăni cu un fel de gumă. Tânără se bucura ca, astfel, va scăpa de vesela murdară.

Soția tapițerului, Rosa, a decis să publice online scrisoarea în speranța de o va găsi pe autoarea mesajului. Ea a dezvăluit că soțul ei, tapițer, găsește adesea câte ceva în mobilier, dar până aceasta este cea mai interesantă descoperire.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel