Scoția. Român, ucis de un șofer care conducea o mașină furată: „Nu i-a păsat de Gabriel sau de familia care îl aștepta acasă”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Scoția. Român, ucis de un șofer care conducea o mașină furată „Nu i-a păsat de Gabriel sau de familia care îl aștepta acasă”
Scoția. Român, ucis de un șofer care conducea o mașină furată „Nu i-a păsat de Gabriel sau de familia care îl aștepta acasă”

Gabriel Lungu, în vârstă de 42 de ani, a fost ucis într-un accident de un șofer care conducea o mașină furată, pe Hilton Drive din Aberdeen, Scoția. 

Tragedia a avut loc pe data de 30 decembrie 2021, pe Hilton Drive din Aberdeen, atunci când Gabriel, aflat la volanul mașinii sale Dacia Sandero, a fost implicat într-un accident teribil și a fost dus de urgență la spitalul Aberdeen Royal Infirmary. Din păcate, românul nu a putut fi salvat și a murit din cauza rănilor grave suferite.

Polițiștii acum sunt pe urmele celor doi ocupanți ai unui Volkswagen Golf argintiu care au fugit de la fața locului pe jos în urma coliziunii care a avut loc în jurul orei 18.25.

 

Strângere de fonduri pentru Gabriel

 

O pagină de strângere de fonduri a fost lansată cu scopul de a strânge 6.000 de lire sterline pentru ca familia îndurerată a lui Gabriel să poată să-i repatrieze trupul neînsuflețit în țara natală.

„Pe 30 decembrie 2021, la Aberdeen, l-am pierdut pe Gabriel într-un accident provocat de două persoane care furaseră o mașină și care au fugit de la fața locului. Nu s-au uitat înapoi și nu le-a păsat ce fel de persoană este sau de familia care îl aștepta acasă. Gabriel a fost unul la un milion. O persoană bună, prietenoasă și altruistă, pe care o vei întâlni vreodată. A făcut tot ce a putut pentru a-i ajuta pe cei din jur și pentru a-și menține familia fericită și sănătoasă. A fost cel mai muncitor și grijuliu om pe care ai putea spera vreodată să-l cunoști, iar absența lui este prea dureroasă pentru a o exprima în cuvinte. Vă rugăm să donați pentru a ne ajuta să-l repatriem la Sinaia, România. Aici s-a născut și aici și-a dorit să se întoarcă. Banii strânși vor fi alocați pentru costurile repatrierii, înmormântării și pentru familia sa. Vă mulțumim pentru orice donație, oricât de mică ar fi”, a transmis un apropiat.

Pentru a dona pentru strângerea de fonduri, o puteți face aici.

 

Poliția face apel la cetățeni

 

Sergentul Steve Manson de la Unitatea de Poliție Rutieră de Nord-Est a îndemnat pe oricine are informații să se prezinte la o secție de Poliție.

„În mod tragic, această coliziune a dus la moartea șoferului român. Condoleanțele noastre pentru familie în aceste momente grele. O familie a rămas devastată de acest incident, iar acest lucru este agravat de părăsirea șoferului de la locul incidentului. Vehiculul implicat fusese furat cu puțin timp mai devreme și încercăm de urgență să urmărim șoferul. Dacă cineva care are cunoștințe despre ocupanți sau care au văzut mașina Golf în momentul coliziunii, vă rugăm să faceți ceea ce trebuie și să ne contactați imediat. În mod similar, îi rugăm pe cei care au filmări cu camera de bord ale incidentului sau vehiculelor înainte de coliziune să se prezinte la Poliție”, a mai precizat Manson.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel