Scoția. Tânăr român, omorât de iubita lui

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Sursa foto: captură Observator
Sursa foto: captură Observator

Un tânăr român în vârstă de 25 de ani a fost omorât, chiar în ziua de Crăciun, de iubita lui de 23 de ani, într-o casă din oraşul Kirkcaldy, Scoţia.

Tragedia s-a produs pe 25 decembrie 2019, în ziua de Crăciun, în oraşul din Scoţia, acolo unde tânărul român, Samuel Stoica, a mers să îşi petreacă sărbătorile cu prietenii şi iubita.

În jurul orei 13.15, vecinii românilor de pe David Street din Kirkcaldy au sunt la Poliţie, după ce au auzit scandal în casa acestora. Mai multe echipaje ale Poliţiei s-au deplasat la faţa locului, dar şi un echipaj medical, însă nu s-a putut face nimic pentru a-l salva pe românul de 25 de ani, din comuna Toflea, judeţul Galaţi.

De asemenea, tânărul era membru al Bisericii Rugul Aprins. Conform presei din Scoţia, românul a fost omorât, iar iubita sa, Adriana Ciurar, de 23 de ani, a fost reţinută şi acuzată de crimă.

Un purtător de cuvânt al Parchetului a confirmat că Adriana Ciurar a apărut în faţa instanţei, fiind arestată, sub acuzaţia de crimă, după moartea iubitului ei de 25 de ani.

Fratele românului a declarat că tânărul a fost înjunghiat în inimă în ziua de Crăciun şi nu a avut nicio şansă, anunță Observator. Trupul neînsufleţit este în continuare la morgă şi urmează a fi predat familiei pentru a fi adus în România.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel