Scoția. Doi ROMÂNI au RĂPIT și au BATJOCORIT o fată, iar apoi s-au întors liniștiți la familiile lor. Ce au pățit

Abel Muntean, în vârstă de 19 ani, şi Raul Novac, în vârstă de 34 de ani, au fost găsiţi vinovaţi de batjocorirea unei adolescente în noaptea de Anul Nou 2016/2017. Magistraţii de la Înalta Curte din Edinburgh, Scoţia, au condamnat la ani grei de închisoare doi cetăţeni români.

Abel Muntean a luat 10 ani de închisoare pentru răpirea adolescentei din faţa unui club de noapte şi pentru că ar fi batjocorit-o de două ori pe fată. Conform BBC Online, citat de Observator, Raul Novac a luat 5 ani de închisoare pentru că a batjocorit-o pe adolescentă şi încă doi ani şi trei luni de închisoare pentru că, în perioada în care era cercetat sub control judiciar, a părăsit Scoţia deşi avea interdicţie.

Novac s-a întors în România, la cei trei copii ai săi, iar apoi a fost pus sub urmărire atât în România, cât şi în Irlanda, înainte de a fi capturat din nou.

Întreaga poveste s-a petrecut în noaptea de Anul Nou 2016/2017 şi în prima zi a anului 2017.

Abel Muntean se afla la volanul unui autoturism în faţa unui club de noapte din Kirkcaldy, Scoţia, unde avea loc o petrecere de Anul Nou.

 

Românii au negat acuzaţiile susţinând că fata din Scoţia şi-a dat acordul

 

La un moment dat, victima a ieşit din local şi a fost abordată de Muntean, care a asigurat-o că este şofer de taxi.

Muntean i-a promis fetei că o duce acasă dar, profitând de faptul că tânăra se afla sub influenţa băuturilor alcoolice, a dezbrăcat-o şi a început să profite de ea chiar pe bancheta din spate a autoturismului.

Ulterior, Abel Muntean a condus-o pe fată la casa unde locuia Raul Novac iar acolo cei doi au continuat să profite de adolescentă.

Românii au negat în permanenţă acuzaţiile susţinând că tânăra şi-a dat acceptul pentru a întreţine relaţii amoroase cu ei.

În schimb, magistraţii au fost oripilaţi de comportamentul românilor şi i-au acuzat că i-au provocat tinerei traume greu de depăşit.

 

[citeste si]

Get it on App Store Get it on Google Play

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

diaspora.n-nxt.28