Scenă violentă la Galați: O femeie a fost lovită intenționat cu mașina, după o ceartă pe un loc de parcare

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

O femeie din Tecuci a fost lovită intenționat cu mașina în timpul unui scandal provocat de un loc de parcare. Agresorul a încercat să parcheze în locul în care se afla femeia, dar aceasta a refuzat să plece deoarece păstra spațiul pentru tatăl său. 

Incidentul s-a produs în orașul Tecuci. O femeie, de 28 de ani, din localitate, a sesizat Poliția cu privire la faptul că, șoferul unui autoturism ar fi lovit-o în mod intenționat cu mașina, în timp ce se afla într-o parcare din localitate.

Femeia le-a spus polițiștilor că a coborât din mașina sa care se afla în parcare, și, observând un alt loc liber, s-a așezat în dreptul acestuia, cu intenția de a-l reține pentru autoturismul cu care circula tatăl său și care fusese blocat în trafic. În acest timp, un bărbat, de 51 de ani, aflat la volanul altui autoturism, a încercat să parcheze în acel loc și, în urma refuzului femeii de a se da la o parte, ar fi lovit-o pe aceasta, cu mașina, de două ori.

La sediul poliției, femeii i s-a făcut rău și a fost solicitată ambulanța care a transportat-o la spital.

Șoferul implicat în incident a fost testat alcoolscop, rezultatul fiind negativ. În acest caz a fost deschis un dosar penal de lovire sau alte violențe.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel