SCANDALOS! Microbuzul școlar din Gura Șuții, folosit de fotbaliști. Micuța Adriana nu a avut nicio șansă...

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Autoritățile din Gura Șuții, localitatea de unde era micuța Adriana, fetița ucisă de cetățeanu olandez în drum către casă, spun că există un microbuz școlar, dar care însă nu este folosit din cauză că în localiate există două școli și nu ar avea cum să îl împartă. Așa că este folosit de echipa de fotbal...

Primarul din Gura Șuții, localitatea de unde era micuța Adriana, fetița omorâtă de cetățeanul olandez când se întorcea de la școală, a declarat pentru Realitatea Tv că în comună există un microbuz școlar, însă era folosit pentru echipa de fotbal.

”O să îi luăm cu un microbuz școlar pe care îl avem în dotare, dar nu e folosit pentru că era pentru cealaltă școală, dar noi l-am luat înainte, ca să fim asigurați că vom avea cu ce să începem anul școlar. Nu e folosit decât așa, pentru echipa de fotbal”, a declarat primarul Constantin Dinu. Pentru că au școli în ambele sate ale comunei, au decis să nu se folosească microbuzul în scopul transportului elevilor, ci pentru alte chestiuni mai „importnate“, cum ar fi transportul echipei de fotbal la competiții.

Amitim că  Adriana, fetița de 11 ani din localitatea Gura Suții, județul Dâmbovița, a fost dată dispărută vineri, în condițiile în care nu a mai ajuns acasă de la școală. Ea a fost găsită moartă duminică, pe un câmp din comuna Produlești.

”Aflăm de la primar, după ce am vorbit despre faptul că elevii nu au transport în comun, unde-s microbuzele școlare, cum este posibil să trăim într-o țară membră a Uniunii Europene și totuși primăriile să nu se sinchisească să asigure transport în comun și să nu pună microbuze copiilor, ei bine, a bubuit acum cazul acesta din județul Dâmbovița și aflăm de la primarul localității unde s-a petrecut tragedia cu Adriana, primarul de la Gura Șuții, că elevii au la dispoziție un microbuz școlar, atâîta doar că echipa îl folosește pentru echipa de fotbal”, a spus Marilena Mititelu, realizatoarea emisiunii de la Realitatea Tv.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel