Scandal monstru între doi tineri români într-o parcare din Austria. Au fost implicate și cuțite: Unul dintre ei a ajuns la spital

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

O încăierare între cetățeni români s-a soldat cu doi răniți duminică, 13 iunie 2021, în jurul orei 19.35, într-o parcare din Helpfau-Uttendorf. Cei doi tineri au ajuns la spital.

În seara zilei de 13 iunie 2021, doi bărbați din districtul Braunau au fost răniți într-o încăierare în Helpfau-Uttendorf. De asemenea, au fost implicate și cuțite și disputa celor doi.

O încăierare între doi cetățeni români s-a soldat cu doi răniți duminică, 13 iunie 2021. Într-o parcare din Helpfau-Uttendorf, bătaia a început în jurul orei 19:35, din motive încă necunoscute. Deși, potrivit martorilor, au fost implicate și cuțite, din fericire nu au existat răni prin înjunghiere sau tăieturi.

Cei doi bărbați răniți din districtul Braunau aveau 30 și 26 de ani. Tânărul de 30 de ani a fost transportat la spitalul din Braunau de către serviciul de ambulanță, după ce a primit primul ajutor de urgență. Tânărul de 26 de ani a refuzat îngrijirile medicale. Deoarece nu au putut fi obținute prea multe informații utile prin interogarea martorilor, sunt necesare investigații suplimentare, potrivit meinbezirk.at.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel