Scandal monstru într-o bancă din Brăila: Un tânăr a distrus mai multe obiecte și a amenințat angajați

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Polițiștii din orașul Brăila au intrat în alertă după ce la 112 o persoană a anunțat că un tânăr face scandal într-o bancă. Bărbatul a fost prins câteva minute mai târziu în apropierea băncii, iar polițiștii încearcă să afle dacă a fost vorba despre un scandal sau de o tentativă de jaf. 

Scandalul a izbucnit marți în sediul unei bănci din orașul Brăila.

Potrivit primelor informații, tânărul de 21 de ani i-a amenințat pe angajații instituției și a distrus mai multe obiecte.

Incidentul a fost anunțat la 112 de un funcționar bancar, iar agresorul a fugit din bancă înainte de sosirea echipelor de intervenție. Incidentul a ținut câteva minute, iar tânărul a fost prins la scurt timp în apropierea băncii de o patrulă de jandarmi. El a fost predat polițiștilor care îl vor audia.

Polițiștii au confirmat că este vorba despre un client nemulțumit care a distrus mai multe bunuri din interiorul băncii.

Acesta are 21 de ani și este din orașul Brăila, iar polițiștii vor încerca să stabilească dacă este vorba doar de un scandal sau și de tentativă de jaf, în condițiile în care există informații conform cărora bărbatul le-ar fi cerut bani funcționarilor băncii. Până în prezent, polițiștii au deschis dosar penal pentru distrugere, potrivit Mediafax.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel