SCANDAL cu Gigi Becali la Otopeni

StiriDiaspora Team |
Data publicării:
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”
Gigi Becali a ținut tot Postul Paștelui, cu speranța ca FCSB să iasă campioană. „Mănânc pâine cu gem și pâine cu compot”

Europarlamentarul Cristian Preda a scris pe Facebook că luni dimineață George Becali, a făcut un scandal după ce i-a reproșat că acesta a trecut pe la poarta de protocol a aeroportului Otopeni.

 

”Scene oribile la Otopeni, la plecarea spre Strasbourg. Îl văd pe Gigi Becali trecând pe la poarta de protocol. Îl întreb pe ofițer de ce trec pușcăriașii pe acolo. Becali aude și începe să înjure ca la ușa cortului. Mă urmărește prin aeroport amenințându-mă și urlând porcării de nereprodus. Becali trage un șut în geanta pe care o port pe umăr. Grapini și Bușoi îl îmbrățișează. Scap zicând că voi chema poliția”, a scris Cristian Preda pe Facebook

Și jurnalista Oana Popescu care a fost martor la cele întâmplate a povestit pe Facebook.

”Ciobanul Becali ii da un branci europarlamentarului Cristian Preda la poarta 10 de asteptare a avionului catre Strasbourg: “bai handicapatule, daca nu te punea Basescu pe liste, mureai de foame! Hai cheama politia, da-te dreacu’ de dobitoc!” Cristian Preda intreaba: “tie nu ti-e rusine, nesimtitule?” Colegul sau Cristian Busoi, care statea de vorba cu Becali si Laurentiu Rebega (parlamentarul, cercetat si el penal, care s-a ocupat de organizarea reuniunii de la Sinaia a radicalilor europeni la care a participat si Marine Le Pen ? ) nu are nicio reactie. “Multumesc pentru solidaritate! Stai de mana cu puscariasii”, ii spune Preda. …doar vroiam sa va povestesc ceva fapt divers din avionul de Strasbourg-Bruxelles. Si sa intreb daca are cineva o lamaie”, a scris Oana Popescu

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel