Scandal la spital: Un român a spart mai multe geamuri, supărat că nu primea date despre fratele său bolnav de COVID

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:

Un bărbat din Ploieşti a fost amendat şi este cercetat penal pentru infracţiunea de distrugere, după ce a făcut scandal în Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean din Ploieşti, unde a spart două geamuri. 

Potrivit autorităților, bărbatul a declarat că a devenit agresiv pentru că personalul medical, căruia i-a cerut date despre fratele său internat pe secţia ATI COVID, i-a cerut să aştepte, fiindcă erau multe urgenţe, relatează HotNews.ro.

Potrivit datelor furnizate de Poliţia judeţeană Prahova, incidentul a avut loc la Unitatea de Primiri Urgenţe a Spitalului Judeţean Ploieşti, iar imediat după agresiune, bărbatul a plecat din spital.

 

Personalul medical a sesizat Poliţia

 

”În temeiul sesizării s-a constituit echipa operativă care s-au deplasat la faţa locului, ocazie cu care au identificat apelanta care a declarat faptul că un bărbat, în jurul orei 11.25 s-a prezentat la biroul triaj, unde a solicitat informaţii cu privire la o rudă internată pe Secţia Terapie Intensivă. Asistenta i-a comunicat acestuia să aştepte deoarece sunt multe urgenţe, moment în care bărbatul a lovit cu piciorul uşa de acces în Secţia Primiri Urgenţe, spărgând geamul aferent uşii, după care tot cu piciorul a lovit si geamul de protecţie al biroului de triaj”, informează Poliţia Prahova.

La scurt timp, poliţiştii şi jandarmii care asigurau ordinea şi liniştea publică în zona spitalului l-au găsit pe agresor, un bărbat în vârstă de 42 de ani, din Ploieşti. El a fost dus la sediul poliţiei şi audiat. Acesta și-a recunoscut  fapta şi a argumentat că a devenit agresiv fiindcă fratele său este internat pe secţia terapie intensivă a Spitalului Judeţean Ploieşti, în stare foarte gravă, de trei zile, potrivit HotNews.ro.

Potrivit autorităților, agresorul a fost amendat contravenţional, cu 1.500 de lei, pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice şi este cercetat penal pentru comiterea infracţiunii de distrugere.

 

România a depășit pragul de 6 milioane de persoane vaccinate cu schema completă

 

România a depășit marți pragul de 6 milioane de persoane vaccinate cu schema completă, a anunțat CNCAV.

„Astăzi am depășit pragul de 6.000.000 de persoane vaccinate cu schemă completă. Vaccinarea rămâne cea mai la îndemână soluție de protecție împotriva COVID-19”, au transmis reprezentanții CNCAV. În plus, conform acestora, prin vaccinare împotriva COVID-19 se reduce riscul de infectare, se reduce riscul de transmitere a virusului, se reduce considerabil riscul de spitalizare și cel de deces.

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel