Scandal la Hunedoara, de Paști: Polițiști și jandarmi atacați cu pietre. Autoturisme avariate (VIDEO)

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Polițiștii și jandarmii din Hunedoara au fost atacați de mai multe persoane, după ce au încercat să legitimeze un bărbat, aflat în stare de ebrietate, care se plimba cu bicicleta pe stradă. Bărbatul nu avea asupra sa documentele prevăzute de legea în vigoare.

Zeci de hunedoreni au ieşit din case cu doar câteva ore înainte de slujba de Înviere. Aceştia au avut o altercaţie cu poliţiştii şi jandarmii chemaţi la faţa locului. 

Deocamdată nu este clar ce s-a petrecut. Pe filmări oamenii strigă că este un abuz, se aud înjurături și chiar se folosesc pistoalele cu șocuri electrice.

La fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie, trei dintre persoanele care au luat parte la aceste violențe identificate și au fost duse la sediul Poliției pentru a fi audiate.

„Urmare a incidentelor semnalate în cartierul Micro 7 din municipiul HUNEDOARA, la fața locului s-au deplasat mai multe echipaje de poliție și jandarmerie.Trei dintre persoanele care au luat parte la aceste incidente au fost deja reținute și sunt conduse la sediul poliției urmând a fi audiate cu privire la comiterea infracțiunilor de ultraj, tulburarea ordinii și liniștii publice și distrugere (intrucât două dintre autospecialele de poliție au fost avariate in cursul intervenției).

Intervenția polițiștilor era una de verificare a respectării deplasării spațiul public pe parcursul stării de urgență. Aceștia au identificat o persoană aflată sub influența băuturilor alcoolice, care ar fi fost introdusă întruna dintre autospecialele de poliție întrucât nu a avea asupra sa documentele prevăzute de lege și, mai mult decât atât, era recalcitrantă, moment în care o parte dintre cei prezenți în zonă au devenit violenti la adresa polițiștilor", a transmis IPJ Hunedoara

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel