Şase victime, după ce un autocar plin cu români a intrat într-un cap de pod, la Galați

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Sursa foto: captură Antena 3
Sursa foto: captură Antena 3

Șase persoane au fost rănite și au ajuns la spital după ce un autocar a lovit un cap de pod. Accidentul s-a produs miercuri pe o șosea din nordul județului Galați. Polițiștii au început o anchetă.

Accidentul a avut loc în noaptea de marți spre miercuri, pe DJ242E, în apropierea orașului Berești. Șase persoane au fost rănite după ce șoferul unui autocar a pierdut controlul volanului, iar autovehiculul s-a lovit violent de un cap de pod.

„La fața locului, polițiștii au stabilit că un bărbat, de 50 de ani, a condus un ansamblu de vehicule, format din autocar și remorcă, pe drumul mai sus menționat, și, la un moment dat, a pierdut controlul direcției, intrând într-un cap de pod aflat pe partea dreaptă a sensului de mers.În urma impactului, 6 pasageri aflați în autocar, cu vârste cuprinse între 21 și 60 de ani, au fost răniți, fiind transportați la spital pentru investigații medicale”, au anunțat reprezentanții IPJ Galați.

Șoferul autocarului a fost testat cu etilotestul și a rezultat că nu consumase alcool. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, potrivit Mediafax.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel