Săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în bucătărie pentru a îndepărta murdăria dificilă. Uitați de acele produse scumpe!

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în bucătărie pentru a îndepărta murdăria dificilă. Uitați de acele produse scumpe!
Săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în bucătărie pentru a îndepărta murdăria dificilă. Uitați de acele produse scumpe!

Vă vom spune astăzi cum să pregătiți un săpun degresant puternic cu ingrediente pe care le aveți în casă pentru a îndepărta murdăria veche și lipicioasă.

Este normal ca atunci când gătiți zilnic, ustensile precum oalele și tigăile să se înnegrească din cauza grăsimii care se lipește de ele în timp. În general, soluția este în propria noastră bucătărie, așa că acum vă vom spune cum să pregătiți un săpun degresant puternic cu cola pentru a îndepărta murdăria veche.

Unul dintre cele mai eficiente remedii de casă pentru a îndepărta murdăria încorporată în bucătărie este combinația puternică de cola cu bicarbonat de sodiu, un truc care poate fi folosit pentru diverse rutine de curățare a gospodăriei.

Citește și Spală blugii pe dos și adaugă oțet. Cele mai bune trucuri ca să-i păstrezi ca noi

Cola este o băutură carbogazoasă formată din acid carbonic și fosforic, care ajută la îndepărtarea chiar și a celor mai dificile pete de pe haine, albește gresia din baie și, de asemenea, ajută la îndepărtarea murdăriei și a ruginii din cuptor. O minune!

Așa că uitați de acele produse de curățare scumpe și de spălarea excesivă a vaselor! Ei bine, substanțele chimice din această băutură vă vor ajuta să vă curățați fără efort oalele și tigăile arse pentru a fi sclipitoare.

 

Cum să faci un săpun degresant puternic pentru a îndepărta murdăria veche

 

Ingrediente:

o doză de cola

200 de grame de săpun de rufe

două linguri de bicarbonat de sodiu

două căni de apă

100 ml oțet alb

Vezi și Puneți într-un lighean apă și usturoi tocat, iar apoi înmuiați picioarele câteva minute. Face minuni! Cele mai populare trucuri cu usturoi

Pas cu pas:

Începeți prin a zgâria săpunul și puneți-l într-un recipient. Apoi adăugați cele două linguri de bicarbonat de sodiu, doza de cola, cele două căni de apă și oțetul alb.

Amestecați foarte bine întregul amestec în timp ce îl încălziți la foc mic. Opriți focul când amestecul începe să fiarbă și lăsați să se răcească.

Se toarnă amestecul în mai multe recipiente și se lasă să se solidifice. Odată ce este tare, va elibera un fel de zer, așa că trebuie să scoți acel lichid din recipiente și să-l arunci.

Pentru a folosi acest degresant puternic, trebuie doar să luați buretele, să puneți puțină apă pe el și să frecați amestecul solid, ca și cum ar fi săpun.

Și gata! Acum puteți curăța suprafețele foarte murdare, astfel încât acestea să fie curate și strălucitoare.

Încearcă și Amestecă bicarbonat de sodiu cu turmeric. Masca de aur pentru piele cu un efect extraordinar

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel