Salvini, mesaj pentru imigranți: Cine muncește și respectă legile e binevenit

Vicepremierul italian Matteo Salvini a raspuns criticilor legate de atitudinea sa împotriva imigranților: "Oricine sosește în Italia să muncească, respectă legile și se comportă corect este binevenit și este prieten".

Vicepremierul italian Matteo Salvini a raspuns criticilor legate de atitudinea sa împotriva imigranților. Într-un mesaj postat pe Facebook, Salvini reiterează sprijinul pe care Italia îl acordă celor care "vin să muncească și să respecte legile". El a explicat și prelungirea timpului de acordare a cetățeniei italiene. 

"Oricine sosește în Italia să muncească, respectă legile și se comportă corect este binevenit și este prieten. Termenul necesar pentru acordarea cetățeniei a fost extins din cauza numărului foarte mare de cereri (aproximativ 300 de mii), pe care ne străduim să le procesăm, în ciuda numeroasele cazuri de documente contrafăcute. În 2018, aproximativ 60% din cereri au fost respinse, existând în prezent 4.500 de cereri în procesul de analiză. Este o situație pe care am găsit-o atunci când am preluat funcția și, după mai puțin de cinci luni la Viminale, încerc s-o rezolv. Termenul limită pe care l-am stabilit este de patru ani, însă am speranța că vom fi mai rapizi. Înainte, cu limita de 24 de luni, autoritățile responsabile erau copleșite" este mesajul lui Salvini pentru imigranți.

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

18 apr 2021, 14:11 in Social
Cutremur în România

  TOP STIRI CELE MAI

Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy