S-o găsim pe Anișoara Avram! Dispariție BIZARĂ în Italia

StiriDiaspora Team |
Data actualizării: | Data publicării:

Anișoara Avram, o româncă în vârstă de 59 de ani, este de negăsit. 

Originară din Suceava, femeia a dispărut din Italia pe 24 martie 2018. Nimeni nu mai știe nimic despre ea. Copiii ei se tem pentru viața mamei lor. Anișoara Avram lucra ca badantă într-o localitate din apropierea orașului Milano. 

"Apelăm la voi plini de speranță sperând că cineva a văzut-o pe mama noastră. Numele ei este Avram Anișoara (Anna știută de toate persoanele cunoscute). Ultima dată eu și sora mea am vorbit cu ea pe data de 24 martie în jurul orei 09.00. De atunci nu mai știm nimic de ea. Am depus și o plângere la poliția din Limbiate (orășelul în care mama noastră a lucrat foarte mult timp). Vă rugăm încă o dată la oricine are și cea mai mică informație să anunțe cel mai apropiat sediu de poliție sau să comenteze aici", este apelul lui Andrei, fiul femeii dispărute.

Ciudat este că pe pagina de Facebook a Anișoarei Avram, o persoană a postat recent niște mesaje ciudate cum ar fi: "Ai grijă pe cine ajuți. S-ar putea să te arzi!", "Oamenii nu sunt ce par a fi!", "La un om cu cât îi faci mai mult bine, cu atât îți face mai mult rău!".

Anișoara Avram are 1,58-1,60 înălțime , ochii căprui.

Oricine ar deține informații care pot ajuta la găsirea femeii este rugat să contacteze cel mai apropiat post de poliție.

Vă rugăm să distribuiți articolul pentru a o găsi împreună!

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel