Românul din Germania, care a jefuit un restaurant în Ajunul Crăciunului, a fost prins

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Un român din Germania, care a jefuit un restaurant în Ajunul Crăciunului, a fost prins. Sursa - Pexels
Un român din Germania, care a jefuit un restaurant în Ajunul Crăciunului, a fost prins. Sursa - Pexels

În Ajunul Crăciunului, pe 24 decembrie 2022, un hoț, inițial necunoscut, a pătruns într-un restaurant din Maxvorstadt. Acum poliția a reușit să-l localizeze pe infractor, care s-a dovedit a fi un român de 38 de ani.

După cum a raportat Poliția Federală, bărbatul a intrat cu forța într-un restaurant din Maxvorstadt printr-o fereastră în jurul orei 2.30 a.m. Printre altele, a furat o cutie de bani și câteva sute de euro. Făptuitorul a fugit apoi într-o direcție necunoscută.

În cadrul cercetărilor ulterioare ale oamenilor legii, un cetățean român în vârstă de 38 de ani, fără reședință permanentă în Germania, a fost identificat drept făptuitor.

Ofițerii civili de la Secția 14 de poliție (Westend) l-au recunoscut luni, 8 ianuarie, pe bărbatul de 38 de ani, care aștepta într-o stația de tramvai Dachauer Straße și l-au arestat temporar. Românul a fost apoi transferat la centrul de detenție al sediului poliției din München. Judecătorul de instrucție a emis un mandat de arestare împotriva românului de 38 de ani, transmite merkur.de.

Un alt român a sustras, săptămâna trecută, bijuterii în valoare de 2.300 de euro dintr-un magazin situat în Gara Centrală din Nürnberg.

 

Un român din Germania a distras vânzătoarea și a jefuit un magazin de bijuterii dintr-o gară

 

În seara zilei de vineri, 5 ianuarie, prefăcându-și probleme cu telefonul mobil, un român, de 35 de ani, a distras atenția unei vânzătoare într-un magazin din Gara Centrală din Nürnberg, apoi a furat bijuterii în valoare de 2.300 de euro dintr-o vitrină rămasă descuiată. 

După ce a golit vitrina, românul a părăsit rapid magazinul. Câteva ore mai târziu, când s-a întors în gara principală, hoțul a fost arestat de poliția federală.

Vânzătoarele l-au recunoscut pe hoț în gara principală, deși acesta purta haine diferite, și au anunțat o patrulă a Poliției Federale.

Oamenii legii l-a arestat pe bărbatul de 35 de ani, iar, la percheziții, asupra lui au fost găsite o parte din bunurile furate. Românul însă nu a vrut să ofere alte informații despre restul bijuteriilor.

Citește mai multe AICI.

-----------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel