Românul dat DISPĂRUT în Germania a fost găsit BĂTUT și plin de sânge

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Bărbatul din Botoşani care a fost dat dispărut pe 21 august, în Germania, a fost găsit. Irinel Racu a fost bătut, fiind plin de sânge și vânătăi. Veste a fost dată de apropiați ai familiei, care l-au căutat disperați timp de o săptămână.

Irinel Racu a dispărut în timp ce era în pauză, iar familia sa a postat un mesaj sfâșietor pe Facebook. Poliția botoșăneană a fost anunțată pe 22 august, iar bărbatul a fost dat în urmărire internațională.

"Plecase sa cumpere apa si nu s-a mai intors. Familia l-a cautat peste tot, angajatorul a anuntat autoritatile germane. Nu e declarat prin spitale, morga, arest. Pur si simplu a disparut si se pune problema daca n-a fost cumva rapit, ranit sau ratacit (nu stie limba germana).

Nu sunt niciun fel de urme, politia germana nu stie nimic, ne rugam poate prin ambasada sa primim ceva vesti concrete sau poate l-a vazut cineva. Era om simplu, linistit, plecat sa castige un ban pentru familia din tara, nu se pune problema sa fi umblat cu droguri, infractiuni, betii, bani si valori la el etc.", scria în anunţul de dispariţie al botoşăneanului. 

Iată mesajul familiei după ce bărbatul a fost găsit:

 

 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel