Românul care a ucis doi copii în Ecuador, pe lista celor mai căutate persoane. A fost emisă "Alerta Roșie"

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român este căutat de autoritățile ecuadoriene, acesta fiind acuzat că a ucis doi copii și le-a abandonat cadavrele pe străzile orașului Ambato din centrul țării. 

Adrian S., un român în vârstă de 33 de ani, a intrat pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador, pe numele său fiind emisă o "Alertă Roșie" pentru localizare și capturare promptă. El este acuzat că a ucis doi copii, de 10 și 14 ani, și le-a abandonat cadavrele pe două străzi din orașul Ambato (provincia Tungurahua), relatează site-ului local de știri vistazo.com. 

Românul este suspectul principal omuciderea celor doi copii

 

În dimineața zilei de vineri, 13 decembrie, pe străzile Los Mortiños și Los Olleros din Ambato, au fost găsite cadavrele celor doi copii, JACM (14 ani) și NDCM (10 ani). Aceștia au rămas singuri acasă începând cu ora 23:30 a zilei precedente, după ce părinții lor ar fi plecat într-o călătorie de muncă în Ibarra. La întoarcerea acasă la primele ore ale dimineții, părinții au avut parte de un șoc: în loc de doi băieți voioși, aceștia au fost anunțați că adolescenții au fost găsiți fără viață, prezentând multiple răni de prin înjunghiere.

După ce au discutat puțin cu cei doi părinți îndurerați, polițiștii ecuadorieni și-au îndreptat atenția imediat spre Adrian S., un român în vârstă de 33 de ani angajat de familia respectivă pentru lucrări de zidărie și reamenajare a casei. În ziua descoperirii macabre, acesta nu s-au prezentat pentru muncă, ceea ce a trezit imediat suspiciuni.

Românul a intrat pe lista celor mai căutate persoane din Ecuador

 

Pe 24 ianuarie 2020, după o serie de formalități anevoioase, un judecător a emis un mandat de arestare preventivă pe numele lui Adrian S., pentru presupusa sa participare la crimă. În plus, la solicitarea Parchetului, inculpatul a intrat pe lista celor mai căutate persoane și s-a emis o "Alertă Roșie" pentru localizarea promptă.

În cadrul audierilor, procurorul Lorena Cárdenas a prezentat dovezi specifice, autopsiile efectuate de medicii legiști, raportul de recunoaștere a locului evenimentelor, precum și o serie de înregistrări în care acuzatul este observat apropiindu-se de casa victimelor.

Dacă va fi prins și trimis în judecată, potrivit Codului Penal ecuadorian, românul riscă o pedeapsă cuprinsă între 20 și 26 de ani de închisoare.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel