Italia. Românul care și-a VIOLAT fiica de 8 ani și-a aflat pedeapsa. Detalii CUTREMURĂTOARE din anchetă

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Detalii cutremurătoare ies la iveală în cazul românului din Italia, acuzat că și-a violat fiica în vârstă de numai 8 ani și pe cumnata acestuia. Abuzurile sexuale au durat timp de trei ani.

Românul care și-a violat fiica și cumnata a fost condamnat la 8 ani de închisoare, pedeapsă ce o execută în România. Potrivit anchetatorilor, bărbat, rezident la Roma, și-a supus propria fiică la chinuri greu de imaginat, timp de trei ani, în perioada 2011-2014. 

Totodată, bărbatul a abuzat-o și pe sora soției sale, tot minoră.

"Abuzând de condițiile de inferioritate fizică şi psihică a propriei fiice, G.A.M, de 8 ani, arătându-i acesteia filme cu conținut pornografic, a întreţinut raporturi şi acte sexuale orale, anale şi parţial penetrări vaginale. Totodată, persoana condamnată a realizat fotografii portret propriei fiice – invitând-o pe aceasta să efectueze un «striptease», realizând imagini în timp ce minora se dezbrăca, până când a fotografiat-o în poze explicite complet goală", se arată în decizia Curții de Apel Bacău, instanţa care a preluat cazul de la autoritățile italiene, pentru ca individul să continue executarea pedepsei în țară.

"În diverse ocazii a constrâns minora U.D.R, sora propriei soţii să se supună la acte sexuale constituite în atingerea în părtile intime prin imobilizare şi blocare, adresându-i expresii de tipul «oricum mai devreme sau mai târziu ţi-o pun»", a mai motivat Curtea.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel