Românul care a câștigat 2,9 milioane de euro, la Loto 6/49, şi-a ridicat premiul: "Nu vă pierdeţi încrederea. Eu am jucat şi am câştigat"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Spania. Vasile, cel mai norocos român din diaspora. A câștigat la loteria El Gordo de Crăciun / barbat_castigator_loterie
Spania. Vasile, cel mai norocos român din diaspora. A câștigat la loteria El Gordo de Crăciun / barbat_castigator_loterie

Câştigătorul premiului de Categoria I la tragerea Loto 6/49, în valoare de peste 2,9 milioane de euro, şi-a ridicat, vineri, premiul.  Norocosul este un bărbat din judeţul Alba, care joacă de aproximativ doi ani.

Potrivit unui comunicat transmis de Loteria Română, în cursul zilei de vineri s-a prezentat la sediul central al Loteriei Române câştigătorul premiului de categoria I la tragerea Loto 6/49 din 3 iunie, în valoare de 14.307.599,36 lei (peste 2,9 milioane de euro).  

Este vorba despre un bărbat de aproximativ 50 de ani, din judeţul Alba, care nu vrea să îşi facă publică identitatea. Bărbatul a afirmat că joacă în mod constant la Loto 6/49, în Blaj, de aproximativ doi ani. El joacă întotdeauna o singură variantă simplă la Loto 6/49, iar numerele jucate nu au nicio semnificaţie personală, acestea fiind alese de fiecare dată la întâmplare.

Nărbatul a aflat că a câştigat marele premiu la Loto 6/49 urmărind, ca de fiecare dată, tragerile loto. "Jocul periodic la Loteria Română chiar poate aduce câştiguri consistente. Nu vă pierdeţi încrederea în câştigurile Loteriei. Eu am jucat şi am câştigat", a transmis bărbatul, care îşi va putea ajuta familia cu banii obţinuţi. El a spus că va continua să joace ca şi până acum şi că speră să mai câştige şi alte premii mari.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel