ROMÂNII merg mâine la Parchet pentru SUSȚINEREA lui Kovesi

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românii se vor strânge mâine, începând cu ora 11.00, în fața Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție pentru a o susține pe Laura Codruța Kovesi. 

Evenimentul a fost creat pe rețelele de socializare și a strâns mulți participanți. 

„Distribuiti, invitati-va prietenii si hai sa ne aratam sustinerea real.

In ziua în care ar fi trebuit să plece la Bruxelles, la Parlamentul European, pentru a-și susține interviul pentru funcția de procuror-șef european, Laura Codruța Kovesi a fost citată în calitate de suspect de către Secția Speciala de Investigare a Infracțiunilor din Justiție. Plângerea a fost făcută de către Sebastian Ghiță, cel pe care Tudorel Toader nu a făcut niciun demers pentru a-l aduce în fața justiției.

Citește și Augustin Zegrean: „Kovesi ar putea primi o INTERDICȚIE de părăsire a țării"

Nu este vorba de persoana Kovesi, ci de practici care amintesc de perioada cenușie din vremea Rodicăi Stănoiu, când justiția se făcea la partid, iar magistrații neobedineți erau hăituiți.

Coaliția PSD-ALDE instrumentaizează justiția în scop politic și face orice pentru a o opri pe fosta șefă DNA să ajungă procuror-șef european, deși este cel mai susținut candidat! Așa arată justiția în zodia cancerului PSD-ALDE! Acesta poate fi abia începutul! Dictatura nu se intaurează peste noapte și să nu-i abandonăm pe cei care luptă pentru noi”, este mesajul organizatorilor.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel