Românii fac haz de necaz după ce România nu a intrat în Schengen: „Bravo, Austria! După ruta voastră nu au bani migranții”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:
Românii fac haz de necaz după ce România nu a intrat în Schengen: „Bravo, Austria! După ruta voastră nu au bani migranții”
Românii fac haz de necaz după ce România nu a intrat în Schengen: „Bravo, Austria! După ruta voastră nu au bani migranții”

Românii fac haz de necaz după ce, ieri, Consiliul Justiţie şi Afaceri Interne a respins aderarea Bulgariei şi României la spaţiul Schengen, două voturi fiind împotrivă, în condiţiile în care era nevoie de unanimitate.

Dintre cele 27 de ţări membre UE, Austria şi Olanda au votat împotrivă, cea din urmă menţionând că se opune doar aderării Bulgariei. 

Românii cu simțul umorului au făcut numeroase glume în spațiul online pe această temă, iar alții au menționat că nu vor mai merge la schi în Austria sau că vor renunța la serviciile companiilor austriece din România. 

 

„Austria a publicat traseul exact al migranților”

 

Sindicatul Europol a spus că „Austria a publicat traseul exact al migranților”.

„Ce le mai place să stea în coloană ore și zile în șir pe șoselele noastre... nici migranții nu mai sunt ce au fost”.

„Trec de două ori prin Ungaria și înconjoară toată Europa pentru a ajunge în Austria!”

„Nu pot să cred că au aflat și austriecii traseul migranților... Ei fac un ocol prin Bulgaria să guste niște castraveciori și gogoșari murați, trec prin România să mănânce mici și sarmale cu mămăliguță și apoi pleacă la drum cu burta plină, că știu ca fac foamea prin Austria în taberele de migranți”.

„Ciudat, camioanele cu lemne merg mai drept.”

„Foarte frumos, bravo Austria! Ați inventat o nouă rută de migrație ilegală. După ruta voastră nu au bani migranții, după ce își vând și casele să ajungă la destinație. Hilar”.

„Se justifică acest traseu al migranților, au scos cel mai bun timp de deplasare pe autostrăzile din România”.

„Dacă tot erau prin zonă au zis să nu rateze aglomerația de pe Valea Prahovei”.

„Cred că au semnal GPS defect”.

„Deci migranții din Croația merg în Ungaria, din Ungaria în Serbia, Bulgaria și apoi în România de unde trec încă odată prin Ungaria pentru a ajunge în Austria!”

„BOICOT domnilor! Nimeni să nu cumpere produsele lor, să apeleze la băncile lor, să meargă în vacanțe la ei! BOICOT TOTAL!”

„Să înțeleg că ăia de pe DN1 sunt emigranți?”

„Aștia fac turul Europei într-o săptămână, viziteaza coasta Mării Adriatice, urcă până în Ungaria apoi se gândesc să mai viziteze siturile arheologice de pe vremea dacilor că n-au avut ce vedea la unguri și într-un final îți caută o remorcă de camion care să meargă nu conteaza unde, în Schengen să fie”.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel