Românii din Marea Britanie, revoltați după închiderea frontierelor: „Părinții se duceau la copii lor. Le-ați luat și bucuria asta!”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

România a luat ieri decizia de a suspenda toate zborurile din și spre Marea Britanie ca urmare a descoperirii noii tulpini a coronavirusului. Măsura este valabilă pentru o perioadă de 14 zile. Totodată, s-au închis și toate căile rutiere de acces dinspre Regat către Franța.

Ambasada României în Regatul Unit al Marii Britanii şi Irlandei de Nord a transmis astăzi pe pagina de Facebook: „Recomandăm ferm tuturor cetățenilor români care intenționează să se deplaseze pe cale RUTIERĂ din UK către Franța să țină cont că, la acest moment, toate căile de ieșire din UK către Europa continentală (de la Dover spre Calais) sunt blocate, atât pentru deplasarea cu ferry, cât și pentru deplasarea prin Eurotunnel. Franța a suspendat pentru o perioadă de 48 de ore accesul pe teritoriul său pentru toate persoanele și toate mărfurile care vin din UK”.

Citește și România suspendă toate zborurile din/spre Marea Britanie. CARANTINĂ pentru cei care sosesc din Regat în România, de astăzi

Aceste măsuri de restricții au adus revoltă în rândul românilor din Marea Britanie. 

„Bătaie de joc! Aici e vorba de familii care se duceau la copii lor și le-ați luat și bucuria asta! Rușine tuturor! Deja se ajunge prea urat și e foarte rău! Păcat, trăim vremuri foarte grele!”

„Ne-ați furat Crăciunul!”

„Trebuie sa luati atitudine!!!!! E datoria dumneavoastra sa ajutati oamenii sa ajunga acasa de sarbatori!! Nu se poate sa ii lasati acolo..acei oameni au intrat in Anglia in interes de serviciu nu la plimbare! Petrec Sarbatorile sub cerul liber???? O decizie anuntata cu 20min inainte de inchidere???? CUM E POSIBIL ASA CEVA???? VA RUGAM LUATI MASURI SI AJUTATI URGENT SOFERII ROMANI BLOCATI IN UK!!!!”

„Dați-ne Crăciunul înapoi !! Hoților”

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel