Românii din Diaspora IES astăzi în STRADĂ. Țările și locurile unde se va PROTESTA

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Românii din Diaspora, așa cum au promis, ies în stradă în fiecare zi de 10 a lunii. Așa vor face și astăzi în mai multe locuri din Europa. 

„Așa cum am promis, grupul #DiasporaEuropeana, organizează proteste in Europa pe data de #10Ianuarie. Mai jos aveți cateva din locațiile evenimentelor! In funcție de autorizațiile obținute, vom mai actualiza postarea!
#10August
#NuUitam
#NuCedam”, este mesajul unuia dintre organizatori. 

Astfel, românii vor ieși în stradă în Austria-Vienna. Aceștia se vor întâlni începând cu ora 17.30 în fața Ambasadei României în Austria. 

Proteste sunt anunțate și în Cipru-Limassol. „Mișcarea Diasporei Unite Cipru se alătură protestatarilor din toată Europa și din România. Ieșiti cu noi, vă fură și pe voi și Schimbarea stă în noi toți sunt unele din lozincile noastre. Vă așteptăm să vă alăturați cauzei noastre comune în număr cât mai mare în Plateia Enaerio-Kanika joi 10 ianuarie începand cu ora 17.00. A fost obținută și autorizația pentru protest”, se arată pe pagina evenimentului.

Nici românii din Italia-Padova nu vor sta în casă. Ei vor ieși începând cu ora 18.30 în Prato della Valle.

La fel vor face și românii din Italia-Lazio-Roma, începând cu ora 16.00 în Piazza del Popolo. 

De asemenea, românii vor protesta și în Germania-Munchen începând cu ora 19.00 în fața Consulatului General al României în Munchen.

Proteste vor fi și în Spania - Cantabria, începând cu ora 18.00 în fața Consulatului General al României la Bilbao, în Castellon începând cu ora 19.00 în Consolación Benicarló, în Logrono începând cu ora 19.00 în Parque del Espolon, în Madrid începând cu ora 18.30 în fața Ambasadei României în Spania și în Zaragoza începând cu ora 18.00 în fața Consulatului României în Zaragoza.

Nici românii din Marea Britanie nu vor sta în casă. Aceștia vor ieși în Londra începând cu ora 17.00 în fața Institutului Român Cultural din Londra și în Manchester, începând cu ora 14.00 pe 9 Cooper Street. 

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel