Românii de pretutindeni, așteptați la sediul MAE

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:
Întâlnirile Românii de Pretutindeni, organizate de Departamentul Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, au ajuns la a 3-a ediție.

Întâlnirile "Românii de Pretutindeni", organizate de Departamentul Politici pentru Relațiile cu Românii de Pretutindeni, au ajuns la a 3-a ediție.

 

Evenimentul va avea loc marți 15 decembrie, ora 10.00, la sediul Ministerului Afacerilor Externe, Sala Grigore Gafencu și va fi dedicat bursierilor de succes ai statului român proveniți din comunitățile românești din Republica Moldova și Ucraina, rolului pe care aceștia îl au în viața comunității proprii și a societăților naționale.

 

La dezbateri vor participa ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, Dan Stoenescu, directorul Institutului de Ştiinţe Politice şi Relaţii internaţionale al Academiei Române, Dan Dungaciu, prorectorul SNSPA, Liliana Popescu și, din partea Institutului Diplomatic Român, Ileana Racheru - cercetător.

 

Participarea la întâlnire va contribui la creșterea interesului și gradului de cunoaștere privind tematica românilor de pretutindeni din partea specialiștilor care lucrează în diferite instituții publice cu competențe specifice în acest domeniu, cercetătorilor, profesorilor și studenților interesați de relații internaționale, sociologie, științe politice, drept, istorie, geografie, economie, filologie, etnografie, studii românești și nu numai.

 

Întâlnirile "Românii de Pretutindeni", organizate de ministrul delegat pentru relațiile cu românii de pretutindeni, își propun să reunească specialiști în politică externă, cercetători, jurnaliști, membri ai societății civile, din țară și de peste hotare, voci care pot aduce o contribuție în ce privește identificarea unor noi oportunități de acțiune și politici publice.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel