Românii care ies din țară pe la vama Nădlac lasă DEZASTRU în urma lor

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Angajaiți Direcției Regionale de Drumuri și Poduri (DRDP) Timișoara au făcut astăzi lucrări de salubrizare și igienizare în Punctul de Frontieră Nădlac II, de pe autostrada A1. Drumarii atrag din nou atenția că șoseaua nu este tomberon.

Angajații de la DRDP Timișoara au fost nevoiți, din nou, să salubrizeze și să igienizeze o porțiune din autostrada A1, în zona vămii Nădlac 2. Acest lucru se întâmplă frecvent, deoarece șoferii și pasagerii care așteaptă să plece din România aruncă pe jos tot felul de resturi alimentare și deșeuri.

La punctul de frontieră Nădlac din județul Arad situația este similar și pe sensul de intrare în țară. Mizeria n-a apărut din senin. De vină este educația precară a unora dintre cei care trec pe aici.

Din păcate, mulți dintre ei trăiesc de ani buni în Occident, dar acest lucru nu îi împiedică să uite să fie civilizați în țara de origine. De la pahare de cafea, PET-uri, pachete de țigări goale, ambalaje de mâncare și până la mucuri de țigări, toate strică imaginea țării, mai ales pentru străini, nuanțează Pressalert.ro.


Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel